iPon Hírek

Ki lesz a főhős a következő Assassin's Creedben?

Dátum | 2012. 09. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ki lesz az Assassin's Creed következő részének főhőse? A Ubisoftosok szerint mindez attól függ, mennyire tetszik majd a játékosoknak az új főszereplő, Connor. Ha szeretni fogják, akkor további részek készülhetnek vele. "Három játékot is készítettünk Ezio-val a főszerepben, mert a játékosok imádták" – mondta Julien Laferrière, az AC3 társproducere. "Meglátjuk, hogyan reagálnak az újra. Átélhetjük életének több szakaszát is, és látni fogjuk, hogy miért lett asszasszin és mi motiválja." Laferrière szerint minél többet tudunk Connorról, annál jobban fogjuk kedvelni, de persze ez azért rajtunk is múlik majd.


A két Ezio korában játszódó részek lehetővé tették a Ubisoft számára, hogy évente adja ki a folytatásokat, miközben a háttérben már tervezni tudták a következő részt is. "Az Assassin's Creed 3-ra három évünk volt, és azt hiszem ez látszik is rajta" – mondta a producer, de arról nem beszélt, hogy mit jelentene számukra, ha Connor történetének lenne egy folytatása, netán trilógiává bővülne. A sorozat főnöke, Alex Hutchinson már korábban hangoztatta, hogy a minőség, nem pedig a mennyiség kell hogy legyen a fejlesztés középpontjában, viszont szerinte nem feltétlenül megy a minőség rovására, ha évente adják ki az új részeket, ezért furcsának is találta, amikor megszületett az a döntés, hogy az évi egy AC már túl sok. "Ha a Radiohead havonta jönne ki új albummal, én megvenném. A minőség a lényeg" – mondta. Laferrière ebben egy véleményen van főnökével. "A célunk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a játékból, amit készítünk. Ha évente jönne ki egy rész, akkor is minden évben játszanék vele. Olyan ez az egész, mint egy jó tv-sorozat, amely kitart jó darabig. Szeretem a Seinfeldet, hét évad készült belőle, és legtöbb nagyon jó volt. Ha lett volna rossz évad, abbahagyták volna az emberek a megtekintését? Talán igen, talán nem. De amikor a minőség jelen van, akkor a gyakoriság nem kérdés. Megértem a rajongók aggodalmát, de egy cipőben járunk. Nem akarjuk cserben hagyni a sorozatot, és nem akarunk rossz játékokat kiadni."
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Keksz03
2012.09.25. 15:56
hát ha van fantázia és ötlet a tarsolyban és tudják űberelni vagy legalább hasonlóan színvonalas sztorit adni neki évről évre akkor annál jobb ha évente jön a jó játék legalább nem unatkozunk!
szeretem a többrészes folytatásos játékokat ha azok valóban jók! úgyh szurkoljunk h így legyen és mindenki jól jár!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2012.09.25. 16:24
Keksz03: Ja, hát a Relevations eléggé lefulladt az ötletek terén, de a történet minőségi volt, így engem nem igazán zavart.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2012.09.26. 10:45
Azért emélkszem még, hogy volt egy olyan hír, hogy most kicsit leállnak az AC évente kijövő részeivel, hogy legyen idejük fellélegezni és új ötleteket kitalálni!

Nos úgy néz ki, hogy pénz beszél, kutya ugat

Amúgy nincs bajom a sorozattal, az utolsó rész kivételével mindegyik meg van szóval szerintem nagyon jó kis sorozat ez!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. serioussam...
2012.09.26. 20:08
JÓZSI... MENTEM... ÖH
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!