iPon Hírek

Kibernetika és lézerek az ARK: Survival Evolved világában

Dátum | 2016. 11. 11.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az ARK: Survival Evolved nemsokára végre kezd valamit azokkal a lebegő, futurisztikus obeliszkekkel: jön az első Tek Tier. A Tek Tier egy új, a végjátékra szóló technológiai szint az ARK craftolási rendszerében, mely Power Rangers-, vagy Csillagközi invázió-szerű felszereléseket ad a legkitartóbb játékosok kezébe. A következő hetekben érkező első patch Tek páncélt, Tek puskát hoz, de megjelenik a Giga Helmet is, mely egy, a T-Rex fejére illő, lézerágyúkkal ellátott szerkentyű lesz.
Minden új Tek-cucc rendelkezik egy-két erős képességgel, melyek a külcsínen túl is vonzóvá teszik őket. A Tek sisak például képes megmutatni a környező állatokat és más játékosokat, sőt, színekkel jelöli meg őket az alapján, hogy ellenségesek, semlegesek, vagy barátiak-e, ráadásul éjjellátó móddal is rendelkezik. A Tek mellvért jetpackként funkcionál, a metálfényű nadrágok pedig sebességbónuszt adnak: az egész térképen pillanatok alatt átrohanhatunk, semmilyen, egyébként is szétrombolható anyagú akadály nem állhat utunkba. A divatőrülteknek valószínűleg nagyon fog tetszeni az, hogy kedvünk szerint állíthatjuk a páncél és a ledek színét. Szerencsére a Tek-felszerelések nem használhatók nyakra-főre. Minden képesség és funkció egy új erőforrást, az Elementet igényli, melyet csak endgame kihívások teljesítésével szerezhetünk. A hosszú távra szóló legérdekesebb újítás a vízalatti bázis, mely valamikor jövő év elején érkezik, szintén egy Tek Tierben, később várhatók róla bővebb információk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. noPublicFG
2016.11.11. 13:10
Magyarország pedig perel a névhasználatért.
Azok a cuccok nem kicsit imbák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meteoreso
2016.11.11. 17:16
Ez az én szememben a pacalpörköltös cukros palacsinta.
A Risennek az új fejlesztése jut róla eszembe, dínók robotok,
mindent ami menő belehajigálunk egy üstbe, így viszont az elveszti a stílusát , és leginkább egy rózsaszín pónin lovagló rambóra emlékeztet...
lehet csinálni, de minek ???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mark29 Meteo...
2016.11.14. 18:37
Mert hülyék. Soha nem lett volna szabad fa építmények és vas fegyverek felé menni. "Nagyon ritka nyersanyag kell majd a tech cuccok működtetéséhez" --> alfa klán egyszer befoglalja a lelőhelyeket / megöl mindenki mást aki meg tudná szerezni és kihal a szerver mert a sok gyökér szabályokat állít fel mindenkinek aki ott akar játszani, vagy csak kiirtanak mielőtt veszélyt jelenthetnétek. Először a pay2win dlc most ez.... hivatalos szervereket sikerült megölni nekik. 2 hétig próbáltam bejutni primitív szerverre de nem lehet mert minden épeszű ember ott játszik nem az acélfalakkal meg minigunokkal telesz*rt szervereken.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!