iPon Hírek

Kicksarteren a The Book of Unwritten Tales 2

Dátum | 2014. 02. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A The Book of Unwritten Tales első része váratlan sikertörténet. Nem csak a kritikusok jutalmazták kiemelkedő pontszámokkal, de anyagi sikert tudott aratni egy olyan műfajban, amivel a nagy kiadók ma már nem mernek kockázatot vállalni. Nem csoda hát, hogy készül a folytatás, a fejlesztők pedig még nagyobb célokat tűztek ki maguk elé. Mit várhatunk a második résztől? Nos, legalább 20 órányi point'n click kalandot, az első epizódra jellemző humorral, kifigurázva olyan klasszikus történeteket, mint a Harry Potter, a Gyűrűk ura, vagy éppen a D&D szerepjátékok. Ígérnek továbbá négy játszható karaktert, egy rakás puzzle-t, csodásan megrajzolt helyszíneket és új soundtracket.
Ami azonban érdekes, hogy a játék valójában nem is indie, legalábbis nem a szó klasszikus értelmében. Van kiadója, a Nordic Games személyében, ráadásul a költségvetés is a csapat rendelkezésére áll. Miért kell akkor a Kickstarter? Nos, azért, hogy még jobb lehessen az anyag. A rajongók pénzéből ugyanis futná olyan dolgokra, mint a mellékküldetések, a választható ruházat, a nagyzenekari felvétel, több animáció, több arckifejezés, és még több kameraállás, hogy azokat a bizonyos gyönyörű környezeteket más szemszögekből is láthassuk. Ha támogatod a játékot Kickstarteren, az két okból lesz neked jó: egyrészt olcsóbban kapod meg a címet, mintha a megjelenés után vennéd meg, másrészt pedig a Steam Early Access segítségével mindenki előtt elkezdheted tolni. Egyébként végleges megjelenési dátum is van már: a készítők szerint 2015 legelején biztosan kiadják a cuccot, a korai hozzáférés tehát már 2014 utolsó negyedében megkezdődhet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. i2k010
2014.02.11. 16:42
Basszus, ezért a játékért még hajlandó is lennék feladni az elveimből, és előre fizetni. Kár, hogy úgy le vagyok égve, mint a Reichstag.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!