iPon Hírek

Kickstarteren a Beautiful Desolation

Dátum | 2017. 02. 09.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Tavaly szeptemberben írtunk a Beautiful Desolationről, akkoriban néhány kellemesen furcsa, de nagyon szép képen kívül nem túl sokat lehetett tudni a játékról. A fejlesztő dél-afrikai, összesen két főből álló The Brotherhood azóta sem ült ölbe tett kézzel, szépen haladnak a munkával, jelenleg nagyban folyik a támogatásokat gyűjtő kickstarteres kampány.
A kitűzött 120 ezer dolláros cél nagyjából háromnegyede van meg január közepe óta. A kampány leírásában szerencsére kiderül néhány részlet a projektről: képeket, videókat és más információkat tettek közzé, szó esik a történetről is. Megtudjuk, hogy a Beautiful Desolation világának 1980. évében egy monolit jelent meg az égen, melyet Penrose-nak neveztek el. Több kormány is igényt tartott rá, különböző csapatokat küldtek, hogy felfedjék eredetét és célját. A technológiáját visszafejtették, ezzel felgyorsítva az emberiség technológiai fejlődését. Elindultunk egy alternatív történelmi szálon, mindenki örült, azonban a Penrose közepén rejtélyes feliratot találtak egy terminálon: „Helyre fogom hozni. Mark Leslie.” Mark Leslie lesz a játék egyik fő karaktere: ő egy tudós, akinek nem lett volna szabad a Penrose fedélzetén lennie, mielőtt megérkezett volna a Földre. Arra a kérdésre, hogy vajon mit hoz majd helyre, rövid a válasz: a történelmet, az emberiség ugyanis - ahogy azt megszokhattuk – mindent elront, ami a keze ügyébe kerül.
A Beautiful Desolation helyszíne a posztapokaliptikus Afrika, mely tele van bizarr lényekkel és élettel teli karakterekkel, a háttérben pedig lenyűgöző, növényektől és állatoktól nyüzsgő, csodálatos táj húzódik. A környezet megalkotásához a stúdió a fotogrammetriát használta, így készült például a The Vanishing of Ethan Carter is. A játék kampánya február 18-ig fut a Kickstarteren.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Meteoreso
2017.02.09. 12:43
Aztaaaa...
Az valami kegyetlen ahogy azt a területet beszennelte és bekerült a renderedbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2017.02.09. 14:05
Bitang jól néz ki, és a technológiai is jól van felhasználva. Felkerül a várólistára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!