iPon Hírek

Kickstarteren a Looking for Group and The Fork of Truth

Dátum | 2013. 06. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Bizonyára sokan ismeritek a Looking for Group online képregényt, amely még akkoriban született, amikor a WoW kies vidékei még nem megvadult pandák harci kiáltásaitól voltak hangosak, viszont annál többször lehetett hallani hogy "For Pony!", ami a képregény főhősének, Richardnak volt a kedvenc csatakiáltása.
Egy csatakiáltás születése
Az alkotók most 4 fős ko-op RPG-t szeretnének készíteni az MMO és RPG-kevelők körében népszerű képregény alapján, és ehhez Kickstarteren keresnek támogatókat. A csapat a képregényért felelős Blind Ferret tagjaiból (Ryan Sohmer, Lar deSouza, Randal Milholland és Ariadne MacGillivray) áll, akik a holland Paladin Studiosszal együttműködve szeretnék elkészíteni a nagy művet. A játékot alapban PC-re és Macre szeretnék elkészíteni, és ha több pénz is összejön, akkor konzolokra és táblagépekre is megjelentetnék. A darabot szólóban is végig lehet majd játszani, de az alkotók szerint úgy nem akkora poén, ugyanis négy főhős Cael, Richard, Benny és Krunch bőrébe bújva kalandozhatunk majd Legarionban. Az alkotók már sejtik azt, amit mi is: mindenki Richarddal akar majd játszani, és emiatt néhány barátságnak bizonyára annyi lesz, de szerintük megéri, mert a játék annyira jó. A darab a Gauntlet-re emlékeztető felülnézetes csihipuhi lesz, alapban 12 játszható szinttel, amelyből a pénz függvényében akár több is lehet. Falvakat és farmokat égethetünk le, vagy segíthetünk is a falusiaknak és a farmereknek, minden rajtunk áll. A képregényből ismert helyszínek fognak nekünk visszaköszönni, és harcolhatunk az LFG-s legendás fegyverekkel is. A sztori a képregény első és 12. része között játszódik, és valószínűleg egy mellékszálat mesél majd el, így választ kaphatunk belőle pár eddig megválaszolatlan kérdésre. A kitűzött cél 600 000 dollár, ebből már 94 000 össze is jött a támogatók jóvoltából. A gyűjtés július 19-én ér véget.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Asagrim
2013.06.27. 21:35
Érdekes hogy World of Warcraft karakterekről szól a képregény, de saját játékot akarnak csinálni hozzá!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gatee
2013.06.27. 22:10
@Asagrim
Nem mondanám, hogy wow karakterekről szól de még csak nem is a wow világában játszódik. A hely neve Legarion és ugyanúgy vannak benne ugyan elfek, trollok, taurenek és gnómok de őket kb minden fantasy környezetben megtalálod és már a wow előtt is léteztek. Szerintem amúgy jobban járnánk ha a már régóta beígért LFG filmet csinálnák meg és nem egy játékot de azért kíváncsian várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.06.28. 04:22
Követtem a képregényt az elejétől, addig amíg el nem kezdte komolyan venni magát a történet, és felköltözött a fészbukkra. Ha a játék a képregény első részeire hajazna akkor sikeres lenne, ha a második felére akkor egy semmi extra játékot kapnánk ami pár nap alatt a süllyesztőben landol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KaiotEch
2013.07.01. 18:04
Nekem tetszik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!