iPon Hírek

Kickstarteren térne vissza a Descent

Dátum | 2015. 03. 12.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Balázs újrafeldolgozásokkal foglalkozó cikke nem is lehetne aktuálisabb. Szinte meg sem lehet számolni, hogy hány rebootot, grafikailag felújított változatot, és szellemi örököst jelentettek be az elmúlt pár hónapban. Az amúgy is hosszú lista napról napra újabb címekkel gazdagodik, és már a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb shootere, a Descent is rákerült, ami a maga idejében kiváló grafikája mellett az irányítása miatt lopta be magát a játékosok szívébe, mert gyakorlatilag bármerre mozgathattuk a térben az általunk vezetett űrhajóval.
Az Underground alcímet kapó résszel új lendületet kaphat a tizenöt éve tetszhalott állapotban leledző széria, aminek az elkészítéséhez a korszellemnek megfelelően Kickstarteren gyűjtik a pénzt. A játék központi eleme a multiplayer lesz. Az online viadalokon maximum 16 fős csapatokat alkotva kell bebizonyítanunk, hogy mi vagyunk a jobbak. Megéri majd iparkodnunk, mert a készítők ígéretet tettek arra, hogy rendszeresen szerveznek majd versenyeket, amiken a legjobbak különböző díjakért mérhetik majd össze tudásukat. Összesen nyolc hajótípusból válogathatunk majd, ami nem hangzik soknak, csakhogy lényegében minden elképzelhető jellemzőt kedvünk, és anyagi lehetőségeink szerint alakíthatunk majd az általunk birtokolt gépeken. Csakis rajtunk áll tehát, hogyan építjük fel stratégiánkat: minden pénzünket a fegyverkezésre költjük, vagy egy gyors, és könnyen manőverezhető hajót vezetve inkább a fürgeségre helyezzük a hangsúlyt a nyers erő helyett. Az pedig magától értetődik, hogy kismillió kozmetikai jellegű átalakítást hajthatunk majd végre kedvenc űrjárgányunkon. A küzdelmen kívül a bányászat is fontos szerepet kap, mert egyes játékmódokban ugyanis nem a többiek levadászásával, hanem a nyersanyagok gyors ütemben való begyűjtésével győzhetünk. A tervek szerint, ha nem marad el a siker, akkor a játék folyamatosan bővülni fog. Első körben egy élvezetes egyjátékos kampányt adnak majd hozzá, de egyebek mellett egy, saját technológiáját használó idegen faj kidolgozása is terítéken van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. jedi
2015.03.12. 14:21
Húúúú miket nyomtunk annak idején a nagy öreggel, még a P1-es korszakba ! Néha úgy bepörögtünk, hogy azt sem tudtuk merre van a fent, és a lent !!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. FaL
2015.03.12. 14:24
nagyon szép emlékekkel gondolok vissza a Descentre, de abszolút nem multiként képzelném el az újrakiadást nekem a baromi nehéz viszont párját ritkítóan szórakoztató single az ami beugrik ha Descent... de ugye a mai trendek... -.-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Freelancer FaL
2015.03.12. 14:56
A játék két nap alatt gyűjtött százhatvanezer dollárt. Tippem szerint, ha összeszedik a 800k-t, esélyesen raknak bele egy single-módot is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Bucse jedi
2015.03.12. 18:56
Dettó:

Na most akkor merre kell menni? Hol vagyok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. raiden
2015.03.12. 20:16
júj mekkora királyság volt régen a descent a 4-et toltam is sokáig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Terror
2015.03.12. 20:19
Akinek esetleg megvan az első kettő, és W környezetben játszaná, 3D-gyorsítással, akár full HD-ben, annak ajánlom ezt:

DX-Rebirth.com
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m76
2015.03.13. 14:49
Már megint ez a multi, rohadjanak már meg a saját izzadtságukba lubickolva ezek a multimániások..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2015.03.13. 20:49
Én a Shattered Horizon-nal voltam így. Pár óra után tényleg fura volt visszarázódni a valóságba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. damaniac82
2015.03.18. 10:33
Nem értem a rinyálást a multival kapcsolatban - az emberek nagy részének a Descent mindig is multiplayer game volt. Kb. 20 haverom játszott középsuliban anno Descenttel, de alig tolta valaki a single-t.

Más kérdés, hogy amit ez a videó mutat, az nem Descent. EZ Descent:

https://www.youtube.com/watch?v=avPeGfIQnw0
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!