iPon Hírek

Kickstarterre kerülhet az Alice: Otherlands

Dátum | 2013. 05. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Alice játékok atyja, American McGee, és új stúdiója, a Spicy Horse már a Kickstarteres gyűjtés lehetőségét fontolgatja új Alice játékuk, az Otherlands elkészítésének megfinanszírozására. Áprilisban indult Facebookos oldalukon többször is megemlítették a Kickstartert, és a támogatóknak adott lehetséges díjak is szóba kerültek, valamint az EA-val folytatott titkos tárgyalásokról is említést tettek. A csapat már belekezdett az Alice: Otherlands Kickstarteres videójának megtervezésébe, melynek főszereplőjéül egy cosplayert fognak kiválasztani a jelentkezők közül. A felvételek júniusban fognak elkészülni Sanghajban, amely a Spicy Horse székhelye. "Ez a verseny nem jelenti azt, hogy az Otherlands projekt mindenképp elindul, még mindig dolgozunk a megállapodásokon, amelyek nem biztos, hogy összejönnek" – írták a fejlesztők figyelmeztetésképp oldalukon. Az új darab Londonban játszódna, ahol Alice a járókelők elméjébe betörve különböző mentális Csodaországokban kalandozhatna. McGee terveiben nem egy egy tripla Á-s játék szerepel, inkább egy multiplatformos online ko-op élményként képzeli el a darabot, melyet böngészővel táblagépeken is játszhatnánk – persze ez még változhat, és az EA-nak is lesz még némi beleszólása a dolgokba.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Smooth44
2013.05.07. 19:09
Szuper
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. lackoo1111
2013.05.07. 20:02
inkább egy multiplatformos online ko-op élményként képzeli el a darabot, melyet böngészővel táblagépeken is játszhatnánk

Nos akkor én ezt kihagyom .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.05.08. 07:37
Biztos komoly játék lesz, ha böngészőbe, meg táblagépre kúrják coop-al... lackoo1111-el egyetemben én is mellőzöm. Szóval csak változzon. : ) Hasonlóan beteg részt szeretnék, mint a legutóbbi lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2013.05.13. 08:23
Bejött nekik akkor a Unity Engine, hogy ennyire terveznek rá.. Pedig azt hittem az Akaneiro csak egy kis kitérő lesz..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!