iPon Hírek

Kiegészítő MP3 lejátszót kapott a Galaxy S III

Dátum | 2012. 10. 24.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung egy elég furcsa kiegészítőt mutatott be a napokban. A W1 néven érkező zenelejátszó a harmadik generációs Galaxy S "barátjaként" fog a boltokba kerülni, és ezúttal nem csak reklámfogásról van szó. A kis masina valóban hasznos kellék lehet a 4,8 colos óriás mellett.

A Samsung W1 és a Galaxy rokoni kapcsolata már első ránézésre is nyilvánvaló. Az apró eszköz a lekerekített formavilágával leginkább egy kavicsra enged asszociálni; mind az alakja, mind pedig az anyaghasználata és a színe megegyezik a Galaxy S III-éval, bár azt egyelőre nem tudni, hogy az alap kék és fehér burkolatok mellett, a többi négy árnyalathoz illő kivitelben is feltűnik-e. A 32,5 x 43,1 x 13,3 milliméteres gép egyik oldalán az öt legfontosabb (hangerő, számváltás és lejátszás) kezelőszerv található, melyek érintésre reagálnak, a másikon pedig a billentyűzár, a ki és -bekapcsolás/basszuskiemelés, valamint az ismétlést aktiváló "retesz" kapott helyet.


A W1 és a Galaxy S III kapcsolata leginkább abban nyilvánul meg, hogy a zenéket nem csak a számítógépünk segítségével pakolhatjuk fel rá, hanem az SGS-re is ráköthető közvetlenül, és így is rendezgethetjük a kedvenceinket, valamint további albumokat, számokat tölthetünk át rá. A tárhely egyébként nem kicsi (4 GB), így végső soron önállóan is használhatjuk anélkül, hogy nálunk lenne a mobilunk, de a Samsung a csúcs Galaxy kiegészítői közé sorolja. A W1 17 órán át bírja egyetlen feltöltéssel.

Az MP3 mellett a WMA és az OGG formátumokkal is elboldogul a W1, ami hamarosan a boltok polcairól köszönthet minket. Az ára sajnos lehetne kedvezőbb, 71 dollárt kérnek a 14 grammos, polikarbonátba bújtatott készülékért.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Simba
2012.10.24. 19:43
Hát nem tudom ki fogja ezt használni. Gyaníthatóan jóval gyengébb képességekkel rendelkezik, mint ha a készülék játszaná le közvetlenül. Azért ott a Wolfson DAC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. somakb
2012.10.24. 20:03
Jó drága...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. bpeter91
2012.10.24. 21:07
ezt nem értem, mi értelme ennek?
ha egyszerű zene kezelést akarok, akkor használom a Sony Ericsson LiveView karórát... ugyan úgy tudom állítani a hangerőt a zeneszámot stb... és még sok hasznos funkciója van... megint csalódtam a Samsungban Pedig nagyon szerettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nemy
2012.10.24. 21:56
...főleg,hogy egy otg kábellel gyakorlatilag bármelyik mp3 lejátszót rá lehet kötni a telóra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. piter
2012.10.24. 22:05
bpeter91 nem mindenkinek van olyan sony oraja!De pl nekem sem kell mert van a fulesben iranyito,egyebbken ajanlott masoknak is akik megtehetik!
nekem ez van:Monster Diesel Noise Division VEKTR
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DemonDani
2012.10.25. 00:10
Simba

kivéve ami LTE-s ott csak a Qualcomm sajátja került bele
ennyi pénzbe meg simán belefér már a wolfson dac igazából, szóval sosem lehet tudni, lehet ugyan az van benne.

bpeter91
ezzel nem a telefont irányítod... rendes mp3 lejátszó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. frenetik76
2012.10.25. 07:45
hát ennek nincs sok értelme. inkább csinálhatnának egy ilyet bluetooth-szal, kijelzővel.
egy ilyesmit: [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dyro
2012.10.25. 13:36
Húú bakker, dúrván le vagyunk maradva. Még azt sem értjük, hogy mi is akar ez lenni?? Egyáltalán hogyan kapcsolódik az SGS-hez? wifi, BT, usb? 4GB adat nem kevés mondjuk BT-n.. És akkor hova kell tenni? zsebbe? vagy csak úgy lóg? 14gramm mondjuk elég kevés. Na mind1, azért a cikkben valahogy leírhattátok volna hogy mi is ez...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DemonDani
2012.10.25. 19:21
ez egy sima mp3 lejátszó, nem értem mi ezen a bonyolult benne van a címben, nem bluetoothos isten karikája, OTG kábelen mennek rá a dolgok, ez is benne van a hírben (>ráköthető közvetlenül), egyszerűen nem olvastad el erre nem tudok mit mondani, nem akarlak bántani ne értsd félre de azt várod írjak többet, miért? legyen még több amit nem olvasol el?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!