iPon Hírek

Kifinomult kormánykerék a Logitech-től

Dátum | 2008. 02. 21.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Új képességekkel és lehetőségekkel büszkélkedhet a Logitech frissiben kiadott kormánykereke, a Driving Force GT. Ez egy valóban kifinomult vezérlőeszköz, 24 pozícióval és valós idejű módosítási lehetőségekkel, hogy menet közben is el lehessen végezni bármilyen szükséges módosítást.


Mi több, a leírás szerint egyenesen "ijesztően élethű" szimulációt nyújt. Az életnagyságú gáz- és fékpedálok még precízebb választ ígérnek, sebességváltásra pedig egyaránt használható a rúd vagy a keréken elhelyezett váltók is. Maga a kerék meglehetősen nagynak mondható a maga 27,9 centijével, a gumibevonata pedig a kivételes kényelemmel párosítva hivatott biztosítani a tökéletes kontrollt virtuális járművünk felett.

További érdekessége, hogy hajtűkanyarok minél precízebb kezelésére lehetővé tették a 900 fokos "lock-to-lock" elforgatást is. A kormányzási választ is tovább tökéletesítették, hogy minél simábbá és valóságosabbá tegyék bármilyen verseny élményét - mindenekelőtt bizonyára a Gran Turismo-ét, mivel a kormány közepén az említett játék hivatalos logója található duda-gombként.

A Driving Force GT várhatóan májusban kerül a boltokba, ahonnan $150-nak megfelelő összeg ellenében lehet hazavinni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!