iPon Hírek

Kigördült az iOS 6.1.4

Dátum | 2013. 05. 03.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Apple amellett, hogy már az iOS hetedik kiadásán dolgozik szinte minden erejével, nem feledkezett el a jelenlegi verzió karbantartásáról sem. Az iOS 6.1 a megjelenését követően gyorsan, több frissítésen is átesett, de mostanra a kezdeti gyermekbetegségeket leküzdötték, és így a kisebb foltozgatások jutnak szerephez.

Az iOS 6.1.4 ennek megfelelően valószínűleg nem is minden 6.1 által támogatott Apple készüléken lesz elérhető, mivel az csak a legújabb okostelefonjuknak, az iPhone 5-nek tartogat kisebb javításokat. A változások listáján csak egy komolyabb tétel lett kiemelve: Az OTA módon érkező frissítés tehát papíron eléggé apró, de a valóságban azért ezt nem mondhatni el róla. Az iOS 6.1 negyedik javítócsomagja 11,5 megabyte-os méretet öltött. A fentiek fényében sajnos nehezen elképzelhető, de titkon sok felhasználó abban is reménykedik, hogy a pakk telepítését követően az LTE hálózatok mellett tapasztalt energiaéhsége is csillapodik a készülékeknek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Cannapeace
2013.05.05. 01:37
Apropó fogyasztás lehetne dual kijelzős és a hátlap helyett kaphatna egy monokróm kijelzőt érintőset aminek nincs háttér világítása, olvasgatáshoz híváshoz az is bőven elég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. patrik2991
2013.05.05. 15:10
A Hipsterek már csorgatják a nyálukat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!