iPon Hírek

Kigördült az iOS 6.1

Dátum | 2013. 01. 29.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az iOS 6.1 sok újítást hoz magával. Az első - és egyben talán a legfontosabb - az LTE hálózatok támogatásának növelése. Ennek köszönhetően az iPhone 36, az iPad pedig 23 új szolgáltató kínálatában tűnhet fel a közeljövőben.

A Siri is változáson ment keresztül, mostantól a hangfelismerő már képes lesz arra, hogy közvetlenül megvásárolhassuk vele a kívánt mozifilmre a jegyeket. Persze ez egyelőre csak Amerikában működik majd. Az iTunes Match-be már az iCloudon tárolt zeneszámaink is letölthetőek lesznek, ami szintén kellemes meglepetés. Végül a szokásos apró hibajavításokon túl megjelent a hirdetési azonosító visszaállítását lehetővé tevő gomb a beállítások között. Az iOS 6.1 letölthető az iTunes segítségével, de vezeték nélkül, OTA úton is megvárhatjuk, hogy jelentkezzen. Az új szoftver letölthető lesz az iPhone 3GS-re és az ettől újabb okostelefonokra, a negyedik és az ötödik szériás iPod Touch-ra, a tabletek között pedig egyedül az első generációs iPad marad majd le róla.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. malvoisen
2013.01.29. 14:24
Nem kell semmire várni: Settings/General/Software Update
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. AxoPy
2013.01.29. 23:38
és a patch megjelenésének köszönhetően vasárnap kiadják a legfrissebb untethered jailbreaket az eddigi összes készülékre!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!