iPon Hírek

Kihívásokkal bővül a Dying Light

Dátum | 2016. 01. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Hamarosan érkezik a Dying Light kiegészítője, a The Following amiről már sokat írtunk az iPon hasábjain. Amellett, hogy a csomag egy teljesen új területet és történetet hoz be a képbe, bekerülnek a járművek, még tovább fejlődik a grafika, és még számos más újdonság érkezik. Ahogy arról már szintén írtunk, a The Following megjelenésével párhuzamosan az alapjáték is megkapja majd az újdonságok és frissítések egy részét. Az egyik komolyabbnak tűnő ilyen újdonság az alapjátékhoz pedig a Bounty-rendszer lesz. A Techland azt szeretné, ha az alapjáték tartalmai még tovább kitartanának, és újabb érdekességekkel szolgálhatnának azoknak is, akik nem veszik meg a kiegészítőt. Ezért készítették el a Bounty-rendszert, ami tulajdonképpen különböző, akár napi szinten frissülő kihívásokat helyez el a játékban: ez lehet mondjuk egy küldetés nehezített verziója, vagy valamiféle teljesen új, egészen elmebeteg feladat. Ami jó hír, hogy jelentős mennyiségű tapasztalati pontot adnak. Alapvetően háromféle kihívásra számíthatunk, ezek a basic, a daily és a community. A basic kihívások nagyon egyszerűek, akár küldetések teljesítése közben is véghez vihetjük őket - például fejezzünk le X mennyiségű zombit. A daily kihívások a nevüknek megfelelően naponta frissülnek, és komolyabb feladatot adnak: például keressük meg a játék világának legmagasabb pontját, másszunk fel, majd ugorjunk le onnan úgy, hogy túl is éljük. Végül pedig ott vannak a community, vagyis közösségi kihívások, amiket csak a játék populációja együtt tud teljesíteni: ilyen például 1 millió zombi megölése.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. gtas
2016.01.19. 18:01
Érdekesen hangzik ez a bounty rendszer, de engem már a verdákkal megvettek kilóra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Rimagras
2016.01.19. 19:21
Én meguntam az alapjátékot, amikor annyi volt a játékmenet előrehaladása, hogy a jellegtelen küldetések között egyre több fertőzött jelent meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. thestock
2016.01.19. 21:18
Én pár napja fejeztem be az alapjátékot,és nekem nagyon tetszett. A végén mikor már elég kemény fegyverek voltak már nem volt parás az éjszakai küldizés,de ettől függetlenül jó volt. Kíváncsi vagyok milyen lesz a kiegészítő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Krisbart
2016.01.19. 22:30
Engem csak az idegesit ezekbe a játékokba hogy amit egyszr átkutatsz azt miért lehet később ujra átkutatni, meg azért ahol kiirtasz minden zombit ott miért van ujra 1000,tudom hogy sok van de akkor is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.01.19. 22:54
Azért, mert akkor elég hamar kihalna az amúgy is halott város Egy helyen többször is meg kell fordulnod, akkor csak jobb ha közbe vannak ott zombik is szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.01.20. 12:54
Respawn.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. reklamszem...
2016.01.20. 16:54
Meg van fél éve szezon bérlettel, lassan már fel is kéne telepíteni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!