iPon Hírek

Kijött a Commander - Napoleon at War

Dátum | 2008. 09. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Matrix Games és a Slitherine Strategies bejelentette a Commander - Napoleon at War, a népszerű Commander - Europe at War című stratégia játék utódjának megjelenését PC-re.


A Commander széria új epizódja új szintre emelete a Europe at War dizájnját. Az előző rész sikerére építve a Napoleon at War ugyanazt az egyszerű és intuitív játékmechanikát hozza át a Napóleoni korba mint elődjének volt.

David Heath, műveleti igazgató a Matrix Games-től azt nyilatkozta, hogy "Örülünk, hogy újra együtt dolgozhatunk a Slitherine-nel és a Firepower-rel, hogy megalkossuk ezt a fantasztikus új epizódot a Commander szériának. A napóleoni kor és a stratégiai játékok kedvelői, akik szerették a Europe at War intuitív játék stílusát, szeretni fogják az új játékot is."

A Napoleon at War-ban a játékosoknak ügyesen ki kell használni a gyalogság, a lovasság és a tüzérség erejét a napóleoni kor innovációival együtt, hogy győzelemre vigyék seregeiket. Egy gyönyörűen renderelt Napóleon kori Európában játszhatnak, ahol az időjárás és a terepviszonyok is meghatározók egy-egy csata kimenetelében. Az ellátmányról hasonlóképp gondoskodni kell, fontos a logisztika, a szállító utak, erőforrások és hogy kezünkbe tartsuk a kereskedelmi útvonalakat (pl. partizánhajók segítségével a vizieket). A játékosok 20 egységfajta és 15 féle kutatási vonal közül válogathatnak. A 8 kampány 1805 és 1815 között helyezkedik el a történelmi idővonalon.

További információk a játék honlapján találhatók: http://www.slitherine.com/games/cnaw/

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások