iPon Hírek

Kik lesznek A Lord of the Rings: War in the North főszereplői?

Dátum | 2011. 10. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Warner Brothers a november 11-én megjelenő ígéretes új akció rpg, a Lord of the Rings: War in the North szereplőiről árult el pár információt.

Egyikük Eradan, az ember, Baranor fia, északi kósza, dúnadán. Apját még kiskorában veszítette el. Már érett veterán volt, amikor Aragorn parancsot adott az őrség megkettőzésére a Megyében.

Ha Eradannal játszunk, a céltudatosság és törhetetlen bajtársiasság vesz majd körül minket, ám kézzelfogható jutalmakban kevéssé lesz részünk. Szegény Eradan.

A másik karakter Norin fia, Farin, Durin népéből, a Hosszúszakállúak közül való törp, aki kószaként él. Népének becsülete nagyon fontos számára, semmiképp sem akar rajta csorbát ejteni. Természeténél fogva bátor, és eltökéltsége, hogy példás képviselője legyen törp klánjának csak még bátrabbá teszi. Nincs számára túl nehéz feladat, vagy túl erős ellenfél. Farin kemény, mint a kő.

A harmadik karakter Andriel, a tünde, az ősi Eldar művészet és tudás őrzője Elrond házában. A hölgy mindemellett gyógyító, és varázstudó is. Mestere Elrond volt. Veszélyben többnyire varázstudományát használja, de nem riad vissza a fegyverforgatástól sem, és páncélt is visel. Aragorn, aki Rivendellben nőtt fel jól ismeri őt. Andriel Gandalfot is ismeri.

A játékban Andriel tisztában van vele, hogy Gandalf és az északi kószák egy fontos titok őrzésében segédkeznek, ám nem tudja, mi ez a titok. Valószínűleg ennek fog utánajárni.

A War of the Northot a Snowblind Studios fejleszti, ez a csapat készítette a közkedvelt co-op kalandot, a Baldur's Gate: Dark Alliance-t. Új játékukat a Dark Alliance szellemi utódjának tekintik.

A War in the North más úton jár, mint a Gyűrűk ura könyvek vagy a filmek. A három főhősnek észak felé tartva kell megküzdeni Szauron leghalálosabb szövetségeseivel annak érdekében, hogy a Gyűrű Szövetsége sikerrel járjon.

A játék lényege az együttműködés és a taktika. A három karakter együtt harcol, a sikert a távolsági és közelharci támadások és a mágia kombinálásával érhetjük el. Lesz karakterfejlődés, sok zsákmány, és alapvető co-op támogatás.
 
Korábbi cikkünkből még több részletet megtudhattok a játékról.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. beeboy83
2011.10.13. 20:19
Már alig várom, szétcsapjak egy pár orkot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2011.10.14. 20:21
Kicsit hagyni kellene mar a gyuru szovetseget.Van meg ott tortenes a gyuru cipelesen kivul is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!