iPon Hírek

Kilépett a Diablo 3 producere

Dátum | 2012. 01. 23.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Steve Parker a Diablo 3 senior producere nemrég távozott a Diablo 3 projektből és egyben a Blizzardtól is. "Hey Twitter, I'm no longer working at Blizzard or on D3. I've had a great 5 years there and those guys are going to kill it with Diablo." – írta pénteken Twitteren. A mondat első fele így hangzik magyarul: "nagyszerű volt az az öt év, ami ott eltöltöttem". A második fele, főleg a nemrég bejelentett nagy változások tükrében kissé kétértelműnek tűnhet, mivel a "kill it" kifejezés azt is jelentheti, hogy nagyot fognak vele durrantani, de azt is, hogy tönkreteszik. Amikor erre valaki rákérdezett, Parker beismerte, hogy nem a legszerencsésebb kifejezést használta, és természetesen arra gondolt, hogy kollégái nagyszerű munkát fognak végezni a Diablo 3-on.

Hogy mikor tudjuk meg, hogy így lesz-e, azt még nem tudjuk, mivel a játéknak még mindig nincs hivatalosan kiadott megjelenési dátuma. Az is rejtély, mi állhatott Steve Parker távozásának hátterében, és volt-e esetleg köze a múlt héten közzétett nagy Diablo 3 rendszerátalakításokhoz, mindenesetre sok sikert kívánunk neki, bárhová is viszi a sorsa.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

16. Sr4c
2012.01.23. 14:22
Sztem besokallt a szélmalomharcba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Taragas
2012.01.23. 14:40
Én inkább elővettem a múltkori hír olvasatára a Második részt, és a régi karaktereimmel játszottam egy keveset. Ennyi huzavona után jó lenne kiadni végre. Én elhiszem hogy valamit tökéletesen akarnak kiadni, de ez lehetetlen, és ez már felesleges időhúzás. Hogy mennyire felesleges húzni a dolgot arra pl a Starcraft 2, aminél pár nap után már ki is jött az első Patch (pl megnyirbálták a Siege tank sebzését, mert hogy nagy... ) Tessék kidni, és utólag finomíthatni Engem úgy is már csak a story érdekel, mert a rendszert elcseszték de nagyon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Gyurkov
2012.01.23. 16:37
Szerintem a Diablo 3 úgy fog járni mint Duke... a fanok játszani fogják, mert a "név kötelez", de nem lesz nagy siker. Ennyi halasztás, átalakítás, csúsztatás sohasem hozott pozitív végeredményt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Benny
2012.01.23. 18:16
Mivel sosem volt még megjelenési dátum, így a halasztás kicsit erősnek tűnik. Azért egyet értek abban, h tökéleteset úgy sem tudnak csinálni és kár a végtelenig húzni. Abban azért még mindig biztos vagyok, h nagyon nagyot fog szólni és nem kevés órát fogok vele eltölteni. Csak jönne már ki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. CyberPunk6... Benny
2012.01.23. 18:18
A blizzard azt mondta, hogy az első negyedévben fog megjelenni, és legalább két hónappal előre megmondják a pontos dátumot.

Szóval, ha nem jelentik be a pontos dátumot jövőhét keddig, akkor már beszélhetünk csúszásról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Hispan07
2012.01.23. 19:56
esküszöm, kezd ijesztő lenni ez a masztizás arra, hogy tuti gáz lesz meg soha nem jelenik meg bottal se nyúlnának hozzá egyesek - szánalom.hu, nincs pénzetek playboyra? ha majd kipróbálod és NEKED nem tetszik, játszol mással, pont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Ronan
2012.01.23. 19:58
Elég nyilván való hogy az ezt megelőző hír miatt lépett ki a Blizzard-tol.Valószínű a bétában már előzőleg látott játék felé pitését szerette volna viszont látni de ezzel a nagy többség valószínűleg nem értet egyet.És az amikor egy közvélemény kutatást kellene csinálni nem pedig hű bele balázsolás hadonászni habár ez lehet hogy megtörtént azokon keresztül akik a bétában játszottak...és lehet hogy ténylegesen megöli magát a Blizzard mert sok jó ember hagyta ott ha jól emlékszem..de azért remélem hogy nem úgy lesz...és ugye várjuk ki a végét...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Asagrim
2012.01.24. 05:30
Szerintem meg idejében el akarta hagyni a süllyedő hajót ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Supra
2012.01.24. 08:47
Reméljük nem lesz a D3-ból DNF...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. fren
2012.01.24. 09:34
Nekem az is fura hogy a Torchlight 2 is ugyanúgy késik...
Pedig azt is év végére tervezték.
Egy időben akarják kiadni vagy mivan? Az elég rossz taktikai húzás lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. s_erno
2012.01.24. 13:14
Nem is tudom, csak azért kilépni egy valószínűleg elég jól fizető helyről ,mert nem teljesen úgy kerülnek bele a dolgok ahogy te elképzelted...én ezt nem veszem be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. s_erno
2012.01.24. 13:33
Bocs az ismétlésért, de nem engedi az előző poszt szerkesztését a rendszer.

Ha minden fejlesztő,designer,producer stb. kilépne, abbahagyná a munkáját , mert az ügyfél máshogy képzelte el a terméket akkor az az érzésem nagyon nagyon sok munkanélküli ember lenne az utcákon.

Az angol mondat nekem úgy jött le (szövegkörnyezet ismerete nélkül), hogy az elmúlt 5 év nagyszerű munkáját,élményét teszi/tenné tönkre a Diablo 3. Ha ez tényleg a változtatások miatt történt, akkor nem akarok rosszmájú lenni,de lehet jobb hogy elmegy. Az egyedüli nagy változás az a stat-ok átalakítása volt, a többit bármilyen patch-ben módosítani lehetne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. rini
2012.01.24. 13:42
Én nem vonok le ilyen messzemenő következtetést ebből. Máshol is láttunk már olyan esetet, hogy egy projekt végén személyeket küldenek el, mert vagy lejárt a szerződésük vagy egyszerűen nincs igény a munkájára. A nyilatkozata ismeretében az utóbbira gondolók. De az is lehet, hogy máshol is szeretné kipróbálni magát.

A játékról továbbra is az a véleményem, hogy ha csak annyit hoz mint a második rész akkor már rendben van. Akkor már elégedett leszek vele. Márpedig ha csak a látványvilágot nézem akkor már van előrelépés az elődhöz képest. A játék játszhatóságát pedig nem vonom kétségbe az előzetes információk alapján, sőt annak szórakoztató mivoltát sem. Mondjuk nekem sem tetszik, hogy néhány dolog eltűnik belőle de ha később visszakerül akkor enyhén mérges leszek. És ezzel a korábbi nyilatkozatra utalok ahol azt mondták, hogy semmit nem ad hozzá a játék élményéhez. Akkor mi jogon kerülne vissza később a játékba. Például a Town Portal tekercseket eddig is feleslegesnek tartottam ebben a formában. Simán alaptudásként ismernie kellet volna, hasonlóan mint a Titán Quest esetében. De betehették volna annak megszerzését az első küldetésbe is. Hasonlóan gondolok a Cubera is mint a második részben. Valószínűsítem, hogy később az egyik vagy másik küldetéslemezen vissza fog térni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mcganyol
2012.01.26. 00:38
nem kapott kellő végkielégítést, kiírta ezt a kétértelmű kijelentést a twitterre, másnap meg is állapodtak. korrigált, persze úgy értette király lesz a dio3.
ügyes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mcganyol
2012.01.26. 00:43
különben meg ha vezető mérnökként 5évig agyalsz és dolgozol valamin, aztán dobják a kukába, mert szerintük máshogy jobb lesz, akkor feleslegesnek érzed magad és lelépsz.
ő nem hónapról-hónapra élő árufeltöltő, nyílván van elég megtakarítása és vélhetően nagyon hamar nagyon jó melót fog találni. így megengedheti hogy elvi kérdésként kezelje.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. xcenturion...
2012.01.30. 13:26
szerintem pontosan tudta, hogy milyen kifejezést használ ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!