iPon Hírek

Killzone 3 kedvcsináló sztori trailerrel

Dátum | 2011. 01. 11.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A PlayStation blogon még előző héten útjára indult egy új trailer a Killzone 3-ról, ami nagyon jó kis kedvcsináló lett, hogy tűkön ülve várjuk február 22-ét. Mivel a régebbi Helghast vezér (Brian Cox adta a hangját) beszédei valószínűleg sokáig emlékezetesek lesznek még, ezért a Guerrilla nem akarta a véletlenre bízni a megüresedett posztért harcoló feleket sem. A Stahl Arms vezérigazgatójának hangját Malcolm McDowell adja, míg a Helghast admirálist Ray Winstone személyesíti meg.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. yodamester...
2011.01.12. 00:30
Az ilyen különcködő kiadók miatt,hogy csak 1 platformra adjuk ki a játékot cimszóval,én pl a crysis 2-t csak pc-re adnám ki!Had egye őket a fene,mint most engem,mert csak ezért biztos nem veszek ps3 at!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Svindler
2011.01.12. 09:13
Ha a Crysis 2-t csak PC-re adnád ki valószínűleg hamar csődbe mennél, tekintve, hogy mennyibe kerülhetett a fejlesztés. A "különcködő" kiadó a Sony aminél valahogy nem meglepő, hogy PS3-ra pénzel fejlesztéseket, nem gondolod?

Konzolt meg valóban nem egyetlen játékért vesz az ember ez tény, csak ha van elég ami vonzza. A PC-det se fejleszted veszettül ha épp nincs elég játék ami érdekel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Zelbacsi
2011.01.12. 10:15
Így van. PCt sem veszel csak azért, mert mondjuk érdekel a Starcraft2. Vagy de? És akkor szidjuk a különcködő Blizzardot, hogy konzolra nincs Starcraft2?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2011.01.12. 12:08
Láttál te már konzolon jól működő RTS-t? ÉS FPS-t? Nalátod. A célzásrásegítés meg a csak vízszintesen célzás nekem nem a jólműködőt sugallja. (Igen játszottam már konzolon FPS-el, pl COD és Killzone, szerintem szenvedés az egész) Csak, egyszer, egyszer csinálná meg az Activision, vagy akármelyik neves multis FPS kiadó, hogy egy szerverre mehessenek az Xbox-osok és a PC-sek. (Amennyire konzolportok a mai játékok nem lenne nehéz) Szerintem az összes boxos HC gémer kidobná az ablakon a controllert amikor azt látná hogy death/kill rate 100/1.
Most nem a konzolok ellen szólok, mert pl prototype, force unleashed billentyüzeten ugyanúgy kínzás, vannak játékok amik konzolra jók, vannak amik PCre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Eskimo
2011.01.12. 17:20
http://www.youtube.com/watch?v=iTstSFzrNN4
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Eskimo
2011.01.12. 17:24
És akkor a Killzone 3-nak milyen gépigénye lenne? Nekem van egy ps3-am és azt szeretem benne hogy nem kell azon agyalnom hogy milyen grafon fut majd el a játék és stb. Persze FPS-ek egér bill kombóval a jók de ha megcsinalnak hogy konzolon lehessen ugy játszani annak akkor sokan örülnének.
Bár kitudja lehet a jövö konzoljai már ilyenek lesznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2011.01.12. 17:54
UT3 PS3-as veziója bill+egérrel működött ha jól emlékszem.

A rendszerkövetelményekkel vagy 5 éve nem kell már sakkozni, ha van egy munkára, netezésre használható géped és egy középkategóriás (vagy az alatti, pl r5770 elég mindenre HD alatt) akkor rá sem kell nézned a követelményekre. Anno egy középkategóriás kártya kellett hogy egyáltalán elindúljon a játék, most meg egy középkategóriás kártya mindent visz maxon, 2 AA-val fullHD felbontáson. Ennek főleg a konzolok az okai, mondjuk ez engem nem zavar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!