iPon Hírek

Kindle alkalmazás Windows Phone 7-re is

Dátum | 2010. 10. 29.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A legfrissebb hírek szerint a méltán népszerű Kindle alkalmazás hamarosan elérhető lesz Windows Phone 7 operációs rendszerrel ellátott készülékekhez is, a fejlesztők már gőzerővel dolgoznak a portoláson.

Az Amazon Kindle alkalmazása napjainkban többféle okostelefon platformra is elérhető, így BlackBerry-n, Android alapú okostelefonokon,  iPhone-on és iPad-en is hozzáférhetünk a szolgáltatáshoz. Az okostelefonok mellett természetesen  Windows vagy Mac OS X operációs rendszert futtató asztali- és mobil konfigurációkhoz is könnyedén találhatunk ingyenes Kindle szoftvert. Az Amazon Kindle Store névre keresztelt e-köny áruházában napjainkban már több, mint 725000 darab e-könyv található, amelyekből a Windows Phone 7-es verzió segítségével is vásárolhatunk majd, és a friss, illetve a meglévő Kindle e-könyveinket könnyedén el is olvashatjuk majd a szoftverrel csak úgy, mint bármelyik egyéb platformon.

Az új, WIndows Phone 7-re írt Kindle alkalmazás esetében ötféle betűméret, háromféle háttér, valamint függőleges (portrait) és vízszintes (landscape) kijelző módok között választhatnak majd az olvasók, sőt, még szinkronizálhatnak is az egyes készülékek között. Természetesen a Windows Phone 7-es mobil operációs rendszerre írt Kindle alkalmazás is ingyenesen letölthető és használható lesz. A szoftver még idén, várhatóan valamikor az év vége előtt válik majd mindenki számára elérhetővé.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!