iPon Hírek

Kinect Sports és Joy Ride letölthető tartalmak

Dátum | 2010. 12. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Egy jó adag új achievement jelent meg a Rare Kinecthez készült sport játékához, amik bizony már egy új DLC előfutárai. A hamarosan érkező új tevékenységek közt lesz bowling (Pinvaders), boksz (King of the Ring), asztalitenisz (Target Smash), atlétika (Rapid Runner), foci (Super Striker) és röplabda (Fruit Splatter). Hivatalos bejelentés egyelőre nem jött, de a Kinect Sports Party Pack december 14-től, azaz mától elméletileg már letölthető (Xbox.com), méghozzá ingyenesen!


Ha már ingyenes Kinect tartalmakról beszélünk, akkor további jó hír, hogy a Joy Ride is kap egy kisebb DLC-t nem sokkal az ünnepek után. A Chevrolet Car Pack január 4-étől lesz letölthető. 3 autó lesz benne: Chevrolet Camaro, Corvette és Cruze. A kiegészítőt beszerezhetitek az Xbox Live Marketplace-ről vagy az Xbox.com-ról. A kocsinak választhattok színt vagy akár ti magatok is kimázolhatjátok a Kinect szenzor segítségével. Alkotásotokkal villoghattok a játék online módjában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. dcyborg
2010.12.16. 12:24
Na ez sajnos nem igaz!!!!!!! Karácsonyra vettem a gyerekeknek ilyen kinectes xboxot
de semmi sincs ingyen. Pláne azon az oldalon amit belinkeltetek! Megnéztem és mire az ember szépen a végére érne jobb ha abbahagyja az egészet időben mert már kéri is a számlázási címet mint állat !!!!!!! Adja meg a Számlázási adatokat! Köszi az ilyen ingyenes felületet DDDD Jó lett volna de sajnos egy nagy átverés.........

Sziasztok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. blox
2010.12.17. 08:25
Pedig FREE, én is letöltöttem már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dcyborg
2010.12.17. 13:09
Akkor mutasd meg hogyan kell nem fizetni érte mert én már majd 10ezert adtam érte a média marktban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jucika67
2010.12.18. 20:16
megadod a számlázási adatokat... regisztrációhoz kell.. de nem von le semmit semmiről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!