iPon Hírek

Kinect: Steel Battalion

Dátum | 2010. 09. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom a 2010-es TGS Microsoft konferenciáján bemutatta Kinectre készülő új játékát. A Steel Battalion: Heavy Armor fejlesztője a From Software, a címből és a lenti videóból pedig már kitalálhattátok, hogy a játék hatalmas mecha robotokkal van tele.

Az alapkoncepció érdekes, a játék egy olyan jövőt fest le elénk, melyben nincsenek számítógépek és igazi modern technológia, de a szuperhatalmak így is megtalálják a módot, hogy háborúzzanak!

"Az Amerikai hadsereg partra száll New Yorkban, hogy megindítsa első nagy offenzíváját a földön. A katonák lövészárkokból tüzelnek, miközben kiégett bunkerekből fekete füst áramlik. Ahogy a bajtársak sorra hullnak el a golyózáporban, a Vertical tankok tovább nyomulnak előre. Éld át úgy a csatát, ahogy még eddig soha, az Xbox 360-as Kinect-el."

Ezt a Kinect játékot core játékosoknak készítették, elvégre a Capcom az ő stúdiójuk, magyarázta Keiji Inafune. Szerinte a Kinectben rengeteg lehetőség van a core játékokat készítő stúdióknak, meglátása szerint sokat fog emelni a játékiparon, különösen Japánban.

A Steel Battalion: Heavy Armor 2011-ben jön exkluzívan az Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Auchen
2010.09.16. 17:05
Azért arra vették volna a fáradtságot, hogy nem M16-ot adnak egy 2082. évi amerikai katona kezébe (segítek, 2012-ben leváltják az XM8-ra). Nem tudom, nekem egyáltalán nem tetszik ez a játék, elég igénytelenül néz ki így a trailer alapján. Egyébként az amerikai katonák miért szállnak partra saját amerikai felségterületre?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2010.09.16. 17:59
Meg ezt hogy a picsába fogja az ember kinectel irányítani??? na mindegy engem nem érdekel azt csinálnak amit akarnak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2010.09.16. 18:01
A Steel Battalion egy viszonylag régi széria, nem követtem a sztoriját, a játékbeli szuperhatalmak erőviszonyait stb. Ha ott szálltak partra, akkor biztos elfoglalták tőlük korábban. =) A meglepő inkább az, hogy ez a játék korábban arról volt híres, hogy 67894 gomb kellett az irányításához és most kiadják egy olyan platformra, ahol nincs egy se.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. somakb
2010.09.17. 12:43
Kinect mellett ne is várjatok többet a grafikától. Nem szabad elfelejteni, hogy mivel nincs célhardver a kinectben, a cpu felelős a mozgásérzékelésért. Várható volt, hogy számításigénye játékokat nem fogja elbírni ez a rendszer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MuldR
2010.09.18. 22:56
Auchen :
Nem lesz XM8. Bukott a project. Marad az M4 csak modernizaljak. Uj uppert kap. Ennyi.
Mondjuk az M16 akkor is f@ssag, mert mar most sem nagyon hasznaljak. Max a nemzeti garda.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!