iPon Hírek

Kinectes játékok kicsiknek

Dátum | 2011. 10. 19.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft által bejelentett új gyerekbarát Kinectes játékok között szerepel Tim Schafer stúdiójának, a Double Fine-nak munkája, a Happy Action Theatre. A 18 mini játékot tartalmazó darab novemberben jelenik meg Xbox Live-on. A játék célja, hogy fejlessze a mozgáskultúrát, kézügyességet, a képzeletet és szórakoztasson minden korosztályt.

A mini játékokban olvadt lávában rosszalkodhatunk, óriás szörnyként épületeket rombolhatunk le, és romhalmazzá változtathatjuk saját nappalinkat is. (Még több rosszaság az előzetesben). A Double Fine-nak ez már a második olyan Kinectes játéka, mellyel a fiatalabb korosztályt célozza meg, az első a Sesame Street: Once Upon a Monster volt.

A Microsoft Kinectes kölyök őrületének része még a Rush kódnevű projekt, amelyen a Pixarral együtt dolgoznak, és jövő tavasszal fog megjelenni. A srácok öt híres Disney műbe (A hihetetlen család, L'ecsó, Fel!, Toy Story 3, Verdák 2) szkennelhetik be magukat és kalandozhatnak.

A címek között szerepel még a Kinect Sesame Street TV, Kinect Nat Geo TV, melyek interaktív TV-s projektek, és a Project Columbia nevű interaktív mese.

"Tudjuk, hogy a tanulásra az olyan környezet a legalkalmasabb, amely izgalmas és magával ragadó, és elősegíti a másokkal való együttműködés készségének, és a tanuláshoz való pozitív hozzáállásnak a kialakulását" – nyilatkozta Alex Games, a Microsoft oktatási igazgatója. "A Kinect kontroller nélküli varázsának segítségével arra buzdítjuk a gyerekeket, hogy fejlesszék ügyességüket, és segítségével nagyszerű játékélményben legyen részük, így újfajta módokon játszhatnak és tanulhatnak együtt kedvenc karaktereikkel."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. fabricio24
2011.10.19. 20:29
Jaj ne mióta megjelent a kinect azóta csak olyan gameket vannak ami tiszta dedósoknak azaz kicsiknek valók ... thx MS
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!