iPon Hírek

Kingston memóriacsomagok kifejezetten Haswell-hez

Dátum | 2013. 06. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Kingston új, kifejezetten az Intel negyedik generációs Core i sorozatú processzoraihoz készített memóriamodulokkal rukkolt elő, amelyek XMP profillal is rendelkeznek, így a memóriamodulok különböző üzemi paraméterei könnyedén, egy mozdulattal aktiválhatóak.

A KHX26C11T2K2/8X memóriacsomag egyik tagja
Az új memóriamodulok többféle kiszerelésben érkeznek, így kettő- és négycsatornás csomagokkal egyaránt találkozhatunk. A termékek között Predator sorozatú memóriacsomagok éppúgy jelen vannak, mint Genesis és Beast sorozatúak, így mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legkedvezőbb választást. A Haswell processzorból és Z87-es alaplapból álló platformokhoz készített memóriamodulokra a Kingston élettartam-garanciát vállal, emellett pedig ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatást is biztosít hozzájuk.

Ahogy az a fenti táblázatban is látható, elég széles skálán mozog a kínálat, így a belépő szintűtől egészen az abszolút felsőkategóriásig több különféle memóriacsomag is található a palettán. Az új memóriacsomagok rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerülnek majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. jocek
2013.06.18. 15:05
Zöld nyák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. djbundy
2013.06.18. 16:08
a neten úgyis kényelmesen lehet nézegetni a színes, szélesvásznú rammokat, a gépbe kerülve pedig tökmindegy, hogy milyen színű az a két mm ami kilóg a hűtés alól.
a tudatért - hogy fekelete, hupilila...stb színű a ramom nyákja - fizetni plusz ezreket, izé, balfalság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. V.Dave
2013.06.18. 22:20
Hát ha már 30ezerért vennék ilyen 2666mhz-es ramot igenis nézzen már ki valahogy ne azt a 20forintos festést spórolják le róla.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. I.Jozsef83
2013.06.19. 17:59
Biztos OEM gépekbe szánták :lol:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!