iPon Hírek

Kingston notebook ramok alacsony időzétéssel

Dátum | 2008. 04. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az egyik legnevesebb memóriagyártó nagyvállalat újdonságokkal jelentkezik a memória piacon. A Kingston a notebook felhasználók számára kínál két vadonatúj csomagot, amelyek rendkívül jó időzítésüknek köszönhetően segítenek a rendszer teljesítményének maximalizálásában. Az újdonságok a HyperX családban foglalnak helyet, a termékek 2 GB-os és 4 GB-os csomagban lesznek elérhetőek.

A Kingston új SO-DIMM memóriái DDR2-667 MHz-es órajelen üzemelnek, a termékek 1,8V-os feszültség mellett 4-4-4-12-es időzítésekkel üzemelnek, ami a notebook memóriák piacán rendkívül jónak számít. Korábban a Corsair is bemutatott hasonló modulokat, ám azokat kifejezetten a Maces notebook felhasználók számára fejlesztette ki a  nagyvállalat.


"A Kingston vásárlói már korábban is keresték a lehető legjobb teljesítményt nyújtó notebook memória modulokat, mostantól viszont új lehetőség nyílik előttük, ugyanis megjelent a HyperX memória sorozat első, alacsony késleltetések mellett üzemelő SO-DIMM moduljainak legfrissebb sorozata, amely új lendületet ad a szegmensnek." - mondta Mark Tekunoff, a Kingston rangidős technológiai igazgatója.

A Kingston legfrissebb SO-DIMM termékei hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az egységek 2 GB-os és 4 GB-os kiszerelésben vásárolhatóak meg. A 2 GB-os csomag 84 dolláros, míg a 4 GB-os kit 132 dolláros árcédulával lesz ellátva. Az év későbbi részében egy 3 GB-os memória csomagot is piacra dob a gyártó, amely hasonló specifikációkkal fog rendelkezni, mint az itt bemutatott modulok.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Dice
2008.08.14. 08:56
Kropp max 4 GPU...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!