iPon Hírek

Kisebbet esett a Nokia

Dátum | 2011. 01. 27.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A finn mobilgyártó proftija 882 millió euróról 742 millió euróra csökkent, ez azonban a várakozásoknál mindig jobb némileg.

Az árbevétel 6 százalékkal 12,6 milliárd euróra nőtt tavalyelőtt decemberhez képest, a profitráta azonban 15,4 százalékról 11,3 százalékra esett.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mythbuster
2011.01.27. 13:50
Ássa el magát!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ipadnak
2011.01.27. 14:06
Ha tovább folytatják a gagyiparádét, hamarosan be is csukhatnak. Na nem engem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mythbuster
2011.01.27. 16:01
Mikrobi, hogyan tudjak más véleményt nyílvánítani egy olyan cég iránt amelyik olyan ocsmány és használhatatlan, minőségben 0 termékeket állítanak elő, hogy már a látványától az ember a falra mászik? Nem azért de szerintem a XII. században már nem elég ha egy telefonnal telefonálni lehet, de még az sem ha csak mp3 lejátszóként és számológépként lehet használni a készüléket... Manapság már nem lehet olcsó, minőségben xar kacatokkal piacon maradni és szerintem ezt te is nagyon jól tudod . Amúgy meg demokrácia van és szabad vélemény-nyilvánítás, én csak kifejtettem a véleményem 3 rövid szóban, hogy ne kelljen részletes ellemzést írjak a témáról, de sikerült kiszedned belőlem, ehez nem első sorban szeretnék neked újra gratulálni! Ne te mond már meg, hogy mikor hallgatok el és mikor fejtem ki a véleményem, nekem is ugyan annyi jogom van a vélemény-nyilvánításra mint neked, vagy ki vagy hogy ezt nekem így meg tudod tiltani? Ha jóltudom, akkor nincs alkotmány róla, az ország is az új médiatörvénnyel van elfoglalva szal még esélyed sincs arra, hogy mondjuk új törvényeket emelj a társadalomban...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Heroes27 mythb...
2011.01.27. 16:15
olyan joga van, hogy a neved mellett nyom egy delete gombot és már nincs is miről beszélni. De egyébként igazad van, saját véleményedet leírhatod, azért van a fórum, de ne mindíg negatívat már, erre akart ő felvilágosítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!