iPon Hírek

Kiszivárgott a Darksiders 3

Dátum | 2017. 05. 02.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ahogy azt sejteni lehetett, a két korábbi Darksiders-epizód felújítása után hamarosan érkezik az igazi folytatás is a THQ Nordic és a Gunfire Games együttműködéséből. A hivatalos bejelentést valószínűleg hamarosan meg is ejtik, főleg most, hogy kiszivárogtak az első képek a játékból, ráadásul screenshotokkal együtt.
A főszereplőnk neve ezúttal Fury, aki egy mágus, és ennek megfelelően különleges képességeire kell támaszkodnia annak érdekében, hogy visszaállítsa a jó és gonosz közti egyensúlyt a Földön. A leírás alapján úgy tűnik, hogy Fury a mágikus erejét felhasználva különböző alakokat vehet fel, és ezekhez különböző fegyverek, képességek és mozdulatok járnak - az biztos, hogy gyakran kell majd váltogatnunk, mert bizonyos helyekre csak bizonyos formában tudunk majd eljutni. Maga a világ teljesen nyitott lesz, ahol szabadon deríthetünk majd fel, és az újabb képességeink birtokában vissza kell majd térnünk korábbi helyszínekre is, hogy ott újabb titkokra lelhessünk rá. Úgy tűnik, hogy a történetnek sem csak egy befejezése lehet.
A Darksiders mindig is tartalmazott valamiféle bibliai utalást, és nincs ez másként most sem: főellenségként a hét fő bűn képviselői jelennek majd meg mindenféle misztikus és elfajzott lény formájában. Grafika tekintetében a Darksiders-sorozat bejáratott stílusára számíthatunk majd. A leírás szerint egy "hatalmas posztapokaliptikus világ vár ránk, ami elvisz minket a mennytől a pokolig, és az egészet szétszedték a folyamatos háborúk, a rothadás, vagy benőtte a természet". A Darksiders 3 valamikor 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!