iPon Hírek

Kiszivárogtak a ViewPad G70 adatai

Dátum | 2012. 02. 23.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A ViewSonic hivatalosan még ugyan nem erősítette meg a táblagép létezését, de ez is hamarosan megtörténhet, legkésőbb az MWC-n. Ezúttal a vállalat nem az olcsó tömegtermékek közé szeretne benevezni, hanem a középkategóriát erősítené, mivel a G70 várhatóan 349 dolláros áron mutatkozik majd be.


A 7 hüvelykes táblagépnek elég sokat kell majd nyújtania ezért az árért cserébe, itt már nem elegendő az Android 4.0 jelenléte, hiszen épp fele ennyiért már házon belül is kaphatunk ICS képes táblát. A G70 felbontása a szokásos kínai készülékektől eltérően már nem WVGA, hanem 1024 x 600 pixeles lesz. Az eszköz lelke egy kétmagos lapka lesz, de ezzel kapcsolatban egyelőre semmit nem árultak el, így a magok típusát és a grafikus processzort is homály fedi. Az viszont biztos, hogy 1 GB rendszermemória és 4 GB NAND flash háttértárat kapott a táblagép, melyet microSD-vel bővíthetünk. A fegyvertár része lesz még a két darab 2 megapixeles kamera, de persze senki ne gondoljon 3D-re, ezek ellenkező irányba tekintenek; van HDMI, microUSB és miniUSB csatlakozó, WLAN és ezúttal már a 3G kapcsolatról sem kell lemondanunk.

A Mobile World Congress során várható a készülék bemutatása, viszont lesz sokkal érdekesebbi is a vállalat standján, mivel már készítik a 10 hüvelykes Windows 8 táblájukat is, de ez csak az év második felében érkezik majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások