iPon Hírek

"Kitart" a Mythic

Dátum | 2009. 11. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Mythic vezető producere, Jeff Hickman igyekezett biztosítani mindhárom MMOjuk játékosait, hogy továbbra is meg fogják kapni a megfelelő támogatást és hoznak még ki hozzájuk új tartalmakat is. A szóban forgó játékok a Warhammer Online, az Ultima Online és a Dark Age of Camelot.

Warhammer Online
Mondta ezt azt követően, hogy a múlt héten történt 1500 fős EA leépítésnél az ő stúdiójuk kapta az egyik legnagyobb csapást. 80 főt, azaz a teljes dolgozói erejük 40%-át veszítették el. "Itt a Mythicnél elkötelezettek maradunk a játékainkkal és az őket játszó szenvedélyes játékosokkal szemben. Folytatjuk az új tartalmak kiadását és a támogatást. Szeretnénk a közösséget biztosítani, hogy ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk majd ezután is, mint ami tőlünk elvárható. Tovább fogjuk fejleszteni a játékokat, a megszokott ütemben hozzuk majd ki a patcheket, szervezünk live eseményeket és készítünk új kiegészítőket."

Jeff Skalski, a WHO producere beszélt is egy kicsit a jövőbeni tervekről: "Most az RVR kampány fejlesztése áll a fő fókuszban. Karrier kiegyensúlyozás és a játék teljesítményének javítása. Persze igyekszünk kijavítani a bugokat és a játék egészét is polírozni."

Az 1.3.3-ban érkezik az RVR-be az 'underdog' (ford.: esélytelenebb fél) rendszer, amely gyakorlatilag ad majd egy kis esélyt a vesztésre álló félnek, hogy visszavágjon. Magyarul kap egy kis handicapet az ellen (hátrányt), hogy izgalmasabb legyen egy kicsit a meccs. Ebben a tapaszban érkeznek majd a koreai változat készítésénél beépített apróbb változtatások is. Mint tudjuk hamarosan ott is útnak indítják a játékot, de ebből egy kicsit azért itt a nyugaton is profitálnak a játékosok. A Koreának fejlesztő csapatnak köszönhetjük például a Bloom/HDR megvilágítást valamint az új fegyver animációkat is.

Friss játékosoknak örömhír, hogy permanens lett a játék ingyen kipróbálható része. Az első néhány szintet tehát kedvünk szerint játszhatjuk majd végig, nem lesz időkorláthoz kötve.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Azrael
2009.11.14. 15:44
Köhömm, a handicap az hátrányt jelent de nem gond
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.11.15. 11:51
Valóban Átírtam, thx.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!