iPon Hírek

Kitart a Sony a Metal Gear Solid-film mellett

Dátum | 2015. 03. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ugyan a Metal Gear Solid-sorozat környékén mostanában nagyobb drámák zajlanak, ez a Sony Picturest ez nem zavarja abban, hogy haladjon a Metal Gear Solid filmváltozatával. Bár a haladás talán túlzás, hiszen nagyjából fél évtizede próbálja tető alá hozni a stúdió a projektet, de láthatóan nem úgy megy a dolog, ahogy kellene. Nem túl biztató, hogy a legfrissebb hírek szerint még a forgatókönyv sincs meg, a Sony Pictures éppen most szerződtetett egy új írót. Jay Basu egy ismeretlen brit forgatókönyves, aki előtte négy filmen működött közre, ám egyik sem olyan, hogy hallhattunk volna róla - legnépszerűbb projektje talán az indie-horror Monsters rettenetes folytatása, ami sokat elmond. Ezzel együtt azonban úgy hírlik, hogy az úriembert a Universal is felkérte egy nagyobb projektre. A stúdió ugyanis egy Marvel-szerű univerzumot tervez létrehozni, melynek keretein belül rebootolja és keresztezi a különböző klasszikus filmjeinek szörnyeit - így például Drakulát, Frankensteint és a Farkasembert is. Jay Basu ebben elvileg komoly szerepet kap.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Veisinger
2015.03.31. 12:19
Gondolom az fel sem merült a Sonynál, hogy esetleg Kojima-t kérjék meg...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Cavalli87 Veisi...
2015.03.31. 12:39
Biztos felmerült, csak nem arról híres, hogy hajlandó fejet hajtani az illetékeseknek, teljesen szabad kezet meg úgysem adnának neki. Na, meg a matek is más lehet nála...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2015.03.31. 15:01
Szerintem Kojimának éppen a töke tele van már a MGS szériával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Veisinger Shinj...
2015.03.31. 15:36
Valószínűleg ez így is van, és meg is értem! De mivel az egész MGS brand Kojimához fűzhető, így elvárható lenne, hogy a film forgatókönyvét is ő írja... vagy ha nem, akkor hagyják az egészet! Ahogy az egész MGS játék szériát is hagyni kéne már! Félre értés ne essen, kedvenc játékom, de elég hosszú már így is és az utóbbi részek pedig egyre gyatrábbak is! A 3. rész megállt a csúcson, az pedig 11 éve volt!
Persze lehet bizakodni és reménykedni, lehet sokkal jobb lesz az így készülő film... (bár az íróúr eddigi munkái nem erre utalnak )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95 Veisi...
2015.03.31. 17:41
Legutóbb azt nyilatkozta, hogy több MGS-t nem csinál, mivel a 5-tel teljesnek tekinti a sorozatot. Viszont más kérdés, hogy kinél vannak a jogok. Az biztos, hogy a Konami nem aggathatja Kojima nevét többé semmihez, de valami gányolt dologhoz tuti náluk vannak a jogok(film, játék).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Veisinger mikej...
2015.03.31. 19:14
Sajnálatos, hogy a pénz minden és nem képes lezárni időben egy kiadó egy játékot,mondjuk akkor, mikor már a tervezője is unja!
Persze mondjuk a Konami-nak nem sok húzócíme van,nem csoda ha foggal körömmel ragaszkodik a MGS-hez!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2015.03.31. 20:31
Ez a filmes ötlet eleve halott.
Kérjék fel Uwe Bollt na majd ő megoldja a dolgot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!