iPon Hírek

Kitolták a Windows 7 béta elérhetőségének idejét

Dátum | 2009. 01. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Windows 7 első béta verziója rendkívül népszerű a felhasználók körében: mindenki látni akarja, hogy a sokak által kritizált Windows Vista után vajon mit tud felmutatni újdonságként a vállalat. A hatalmas érdeklődést semmi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Microsoft-nál már kétszer hosszabbították meg a béta elérhetőségének idejét: első körben 2,5 millió letöltésben szabták meg a határt, majd ezt a tervet módosították, így január 24-ig bárki letölthette a szoftvert és igényelhetett hozzá aktivációs kulcsot is. A Windows Team Blog-on publikált hírek alapján úgy tűnik, hogy a Microsoft most harmadjára is kitolja a Windows 7 béta változatának elérhetőségi idejét.


Az új terv már érvénybe is lépett, így a vállalkozó kedvű felhasználók újabb néhány hetet kaptak a szoftver letöltéséhez: a Windows 7 első béta verziója február 10-ig lesz letölthető. A Microsoft február 10-én elérhetetlenné teszi a letöltési linkeket, de aki még aznap megkezdte a szoftver letöltését, az február 12-ig nyugodtan befejezheti. Ezután már nem lehet majd hozzáférni a szoftverhez, legalábbis a Microsoft hivatalos weboldaláról egészen biztosan nem. A Windows Team Blog-on Brandon LeBlanc elmondta, hogy még mindig hatalmas igény van a Windows 7 béta változatára, így meghosszabbították a korábban tervezett időtartamot, mert nem akarják, hogy bárki is lemaradjon a próba lehetőségéről.

Érdekesség, hogy a licenc kulcsok igénylésére február 12 után is lesz mód, ezt a szolgáltatást ugyanis nem állítja le a Microsoft, tehát akik más forrásból szerezték be a Windows 7 béta verziójának telepítőjét (vagy elhagyták a korábban kapott kódot), azok is hozzájuthatnak majd a regisztrációs kulcsokhoz. Február 10-ig tehát továbbra is le lehet tölteni a hivatalos oldalról a Windows 7 bétát, így akit érdekel, de még nem próbálta ki, az tényleg ne habozzon tovább!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Terror
2009.01.26. 18:50
Vagy legalább jönne érdemi frissítés, de csak az mp3 bugos cuccal kapcs. jött eddig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gyurma_85
2009.01.26. 19:46
Nekem két hete van fenn! Nem is annyira bugos... Van egy két apróság, már most jobb, mint a Vista, XP-ről nem is beszélve!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Menthix
2009.01.26. 21:30
Bug? Hol?
A Win.Update gombra kattintva az explorer.exe leáll
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ATI aki AT...
2009.01.27. 01:33
Na tessék!

Most már teljesen elvettétek a kedvem a Windows 7 Felrakásától...!

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lac33
2009.01.28. 13:42
Termékkulcsozt hol lehet hozzá igényelni? (microsoft-nál nem találtam...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. djspill
2009.02.22. 12:21
lac33, jó kérdés.

Am meg: igaz, hogy a vistánál már a win7 béta is jobb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!