iPon Hírek

Kiválasztották az Assassin's Creed film íróját

Dátum | 2013. 01. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Assassin's Creed kiadója, az Ubisoft kiválasztotta azt az írót, aki nagysikerű játékának filmváltozatát fogja megírni. A feladat a brit Michael Lesslie-re hárul, aki a filmiparban nem igazán ismert, csupán pár rövid alkotást írt. Az inkább színházi körökben neves úriember tavaly írta meg Prince of Denmark című darabját a National Theatre-nek, amely Shakespeare Hamletjének előzményeit meséli el.

Vajon a történelmi drámákban mutatott tehetsége miatt választották ki Lesslie-t? Nem hivatalos források régebben már megemlítették, hogy a film az első játékra fog épülni, ami azt jelentené, hogy a keresztesek korában fog játszódni a Szentföldön, és Altairral is találkozhatunk benne. Akár igazak a pletykák, akár nem, az írónak gyorsan munkába kell állnia, mert a forgatást már az idén nyáron szeretnék elkezdeni. A főszereplő Michael Fassbender lesz, és a kész alkotást a tervek szerint 2014 novemberében fogják bemutatni.

A munkálatokon az Ubisoft Motion Pictures, a kiadó saját filmrészlege fog a New Regency hollywoodi stúdióval együttműködni. A két stúdiónak nem ez az egyetlen közös munkája, a Splinter Cell filmen is együtt dolgoznak, amelynek főszereplője Tom Hardy lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Krigg
2013.01.16. 14:48
Nem csak az a lenyeg ki irja, hanem hogy imt varnak el tole. Mara a forgatokonyv iras onmaga parodiajava valt, olyanok az igenyek, hogy lenyegeben szamitogepek is vegezhetnek a munkat (nem is lehetetlen, hogy ez tortenik).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jimday
2013.01.18. 17:10
hála legyen az esperes úrnak, remelem hogy nem Uwe Boll fogja rendezni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!