iPon Hírek

Kivégzéssel bünteti a kilépőket a Mortal Kombat X

Dátum | 2015. 03. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ed Boon pár napja utalt arra, hogy egy újfajta "...ality" érkezik a játékba a már bejelentett fatality és brutality mellé. Akkor ugyan arra tippeltünk, hogy ez az újdonság valami vicces dolog lesz (például babality), de nem ez a helyzet. Az új kivégzés neve Quitality, és automatikusan következik be, amikor egy online meccs során az ellenfél a menet közben lép ki. Egyelőre úgy tűnik, hogy ilyenkor felrobban a kilépő karakter feje, de elképzelhető, hogy más animációk is lesznek, amiket a készítők nem akarnak előre lelőni - hiszen az egészben pont az a lényeg, hogy kicsit elvegye a kilépők miatti idegeskedés élét.
Ezen kívül van néhány új videónk különböző mozdulatokról és kivégzésekről, amit lejjebb meg is lehet tekinteni. Továbbá a NetherRealm megerősítette, hogy visszatér a Test Your Luck mód is, hétféle véletlenszerű variációval. Ezeket egyébként testre is lehet szabni a Kustom Kombat módban, ami azonban csak offline játszható. Szintén megerősítést nyert, hogy a Mortal Kombat X-ben nem lesz 2v2-es játékmód, a PS3-as arcade stickek pedig támogatottak lesznek PS4-en.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Kerty
2015.03.20. 14:27
Azért a 2v2 kihagyása megérintett.... vegyék ki a tag kombókat bánom is én, de azért az egészet kihagyni a játékból... fene finné el őket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2015.03.20. 21:42
Ebben hol a büntetés? De komolyan! Ha már kiléptem akkor nem mindegy hogy valami nevenincs kis animáció történik a karakteremmel? Legyen valami statisztika a kilépések számáról, mellé egy meccs/kilépés arány és aki nem akar xy arányúakkal játszani az beállítja hogy ne is akarjon olyat válogatni ellene a gép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95 Szefm...
2015.03.20. 23:09
Tényleg nincs sok értelme. Egy Watch Dogs-ban szükséges lett volna, de így is a félmulti trollkodás volt annak a legkisebb baja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bandi19
2015.03.22. 10:18
Már ideje lenne mert már nagyon untam ,hogy mk 9 nyerésre álltam és kilépett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!