iPon Hírek

Kivonják a forgalomból a Windows 3.11-et is

Dátum | 2008. 07. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Talán meglepő, talán nem, de tény, hogy mindeddig köztünk volt - most azonban a Microsoft egyik rendszermérnöke MSDN-es (Microsoft fejlesztői hálózat) blogjában közölte, hogy négy hónappal az XP fogyasztói piacról való kivonását követően hivatalosan elvarrják a Windows 3.11 szálait is.


A réges-régi klasszikus rendszer 15 éves fennállásának titka pedig nem más volt, mint a beágyazott tér, ahol is mind a mai napig kötelességtudóan biztosított és biztosít megfelelő platformot például számos igen-igen alacsony hardver-erejű pénztárgépnek és vonatmenetrend-kijelzőnek.

No persze a teljes igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a Win 3.11 eddig is csak abban az értelemben volt "hozzáférhető", hogy a beágyazott rendszerek építői korlátozott csatornákon keresztül megvásárolhatták éppúgy, ahogy az előrelárható jövőben az XP Pro-hoz is hozzáférhetnek még ugyanígy.

Mindenesetre a Win 3.11 most fog véglegesen áttranszcendálni a jelen valóságából a történelemkönyvek lapjaira - ami talán jó alkalom lehet egy kis emlékezésre a régi szép időkről a rendszer valamennyi egykori használójának. Nyugodj békében, Win 3.11 .

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.07.12. 17:17
hehe, nekem még mindig megvan a 386-osom a szekrényben, rajta win 3.1.... ez volt az első gépem, csináltam rajta egy pár marhaságot, a szerelő csak a fejét fogta....
azóta szerencsére megtanultam egy pár dolgot... :-)
ja és én is játszottam azokkal a játékokkal :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hartmy
2008.07.14. 13:45
Látjátok feleim szümtükhel mük vogymuk? Isa Dos es Windows vogymuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!