iPon Hírek

Knightley perel a vékonysága miatt

Dátum | 2007. 01. 25.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | EGYÉB

Keira Knightley színésznő jogi eljárást kezdeményezett egy újság kiadója ellen, mivel olyan feltételezéseket közöltek róla, amelyek szerint hazudott evészavaraival kapcsolatban. A Daily Mail egy fényképet közölt a 21 éves hölgyről, amelyen egy tengerparton látható, alá pedig a testsúlyával kapcsolatos megjegyzéseket írtak, mindezt egy anorexiás lányról szóló cikkben.

Knightley kisasszony azt állítja, hogy a cikk azt sugallja, hogy nem volt őszinte, amikor tagadta, hogy ilyen problémái volnának. A színésznő  olyan filmekkel vált híressé, mint a „Csavard be, Beckham” vagy a „Karib-tenger kalózai”. Az ügyvédei útján közölt nyilatkozatában Knightley elmondta, hogy azt a feltételezést is szeretné megtámadni, amely szerint felelős egy kamaszlány tragikus haláláért, mivel rossz példát állított elé.


Nyilatkozata arra is kitért, hogy a színésznő a „legmélyebb együttérzést” tanúsítja a lány családjának irányában.  A színésznő első hollywood-i szerepét a Csillagok háborúja első részéért kapta, ám az igazi sikert a többrészes Karib-tenger kalózai hozta el számára.

Gyakran érik találgatások, vádak testsúlyával kapcsolatban, ám mindenfajta evési zavarral kapcsolatos feltételezést tagad. Ezt legutóbb egy konferencián tette meg, amelyet a „Karib-tenger kalózai” európai bemutatója alkalmából rendeztek tavaly nyáron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.01.25. 09:27
vissza a hírhez

Keira Knightley színésznő jogi eljárást kezdeményezett egy újság kiadója ellen, mivel olyan feltételezéseket közöltek róla, amelyek szerint hazudott evészavaraival ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!