iPon Hírek

Kojima több új játékon is dolgozik

Dátum | 2009. 01. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Metal Gear Solid atyja Hideo Kojima elmondta a Famitsu magazinnak adott interjújában (IGN fordította), hogy jelenleg több játékon is dolgozik párhuzamosan, egy közülük pedig még ez év végén kijön.

Kojima úrnak legalább 3 játék van most a "futószalagján", ezek közül pedig 1 nagy durranásra biztosan számíthatunk, ami a Japánon kívüli piacokon is jól szerepelhet majd. Elmondása szerint pedig 12 hónapon belül piacra is kerül az egyik játék. 2009-et igen fontos évnek jósolja a játékipar szempontjából a japán öreg motoros.

Toshihiro Nagoshi-ról a Yakuza széria alkotójáról is olvashattunk a cikkben, aki szintén nem tétlenkedik, és tartogat nekünk 2009-re valamit, amin jelenleg gőzerővel folyik a munka.

Kojimára visszatérve viszont megint kaptunk tőle elég fejtörőt, hiszen nem nevezte meg egyik játékot sem amin munkálkodik. Talán egy újabb Metal Gear Solid vagy netán egy kevésbe "Solid" MG új főszereplővel? Netán valami teljesen új dolog? Amit tudunk, hogy korábban már elejtette azt is, hogy lennének ötletei a Metal Gear széria 5. epizódjához is, de ahhoz azt is hozzátette, hogy abban a projektben már nem akar komolyabb részt vállalni. (Persze ez nem jelent semmit, korábban is gondolta már meg magát.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.01.15. 19:17
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!