iPon Hírek

Költséghatékony RGB LED villanykörte a Misfit műhelyéből

Dátum | 2015. 01. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Misfit különböző fitnesz és alvásfigyelő kiegészítőkkel képviselteti magát a piacon, most azonban egy újabb területre, az RGB LED-es "villanykörték" piacára is betette a lábát, a belépő pedig meglehetősen erősre sikeredett.
A Bolt névre keresztelt okosizzó a Philips Hue termékekhez hasonlóan RGB LED-es fényforrást kapott, így világításának színe tetszőlegesen változtatható. Egy-egy ilyen E36/E27-es foglalatba illeszkedő fényforrás egy hagyományos 60 wattos halogén izzó fényáramát kínálja sokkal alacsonyabb fogyasztás mellett, működését pedig az ingyenesen letölthető mobileszközös app segítségével lehet testre szabni. Az app segítségével egyszerre akár több Bolt izzó tulajdonságai is módosíthatóak, így egy nagyobb szoba hangulatvilágítása is könnyedén megoldható.
A WiFi-s okosizzó képes együttműködni a Misfit Shine viselhető okoseszközével, illetve a Beddig alvásmonitorozó eszközzel, így akár arra is van lehetőség, hogy az okos rendszer szimulált napfelkeltével ébressze tulajdonosát. Bár a Misfit Bolt mind felépítés, mind pedig szolgáltatások tekintetében hasonlít riválisaira, amelyek ugyancsak Cree LED-ek köré épülnek, a gyártó mégis szeretné, ha egyértelműen megkülönböztethető lenne a szett a konkurens megoldásoktól. Ennek érdekében egy vonzó ajánlattal kerül forgalomba a Misfit Bolt.
Míg egy Philips Hue okoizzó esetében 200 dollár körüli költséggel kell számolnunk egy kezdőcsomag megvásárlásakor, amiben három izzó és egy vezérlő lapul, addig a Misfit Bolt már 50 dolláros befektetéssel is használható, hiszen elég egy ilyen izzót vásárolni, az rögtön irányítható WiFi kapcsolaton keresztül, nem kell hozzá külön vezeték nélküli híd. A gyártó három okosizzóból álló csomagot is kínál, ami 129,99 dollárba kerül. A termék akár az órákra hasonlító, Misfit FLASH névre keresztelt viselhető okoseszközzel is kezelhető, nem szükséges hozzá okostelefon vagy tábla, ahogy azt a lenti videó is bemutatja.
A Misfit Bolt már előrendelhető, kedvezményesen maximum 10 izzó vásárolható és a jelek szerint Magyarországra is szállítanak. A termék szállítása várhatóan február közepén indul meg, arról egyelőre sajnos nincs hír, hogy a termék elérhető lesz-e az európai üzletek polcain.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. kihaennem
2015.01.07. 10:42
okosizzó megbukott..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. asaca
2015.01.07. 10:44
Ott van.Kell.Ennyi pénzért ajándék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. atti2010
2015.01.07. 10:52
Jó lesz ez, sőt szuper mert töri az árakat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. remenydan
2015.01.07. 11:27
Szerintetek lesz hozzá Windows Phone app? Ha jól látom a jelenleg is a Store-ban lévő Misfit app nem erre való. Csak ez a kis bizonytalanság tart vissza az előrendeléstől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. djbundy
2015.01.07. 11:42
Lesz ez még olcsóbb is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. FRK
2015.01.07. 21:27
Nem hülyeség, főleg ha szín mellett majd a fényerőt is lehetne változtatni. Már csak az árának kell felhasználóbarátabbnak lennie, de az a technológia terjedésével úgyis bekövetkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!