iPon Hírek

Komoly MSI alaplap világrekordok megdöntéséhez

Dátum | 2013. 04. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az idei Computex valamivel több, mint egy hónap múlva indul, így nem túl meglepő, hogy a különböző vállalatok már gőzerővel készülnek e jeles eseményre. A Computex alkalmával elrajtolnak a Haswell APU egységek és a hozzájuk tartozó, nyolcas sorozatú lapkakészletet alkalmazó alaplapok, így a standok minden bizonnyal roskadásig tele lesznek LGA-1150-es alaplapokkal.

Az egyik legérdekesebb LGA-1150-es alaplapot a legfrissebb hírek szerint az MSI szállítja majd: a gyártó a hardcore tuningosokat veszi célba Big Bang Z87 XPower névre keresztelt alaplapjával.

A deszka pontos tulajdonságai egyelőre nem ismertek, csak annyit lehet tudni, hogy fekete-sárga dizájnnal érkezik és tuningra rendkívül ideális lesz. Utóbbi kijelentést erősíti az alábbi videó is.
A videó mellett néhány sejtelmes fotó is napvilágot látott, amelyek elárulnak ezt-azt a friss jövevényről. Az már biztos, hogy a feszültségmérő pontok és a minél zökkenőmentesebb tuningolást segítő mikrokapcsolók nem hiányoznak az új alaplapról. Az is biztos, hogy a bővítőhelyek között - egyebek mellett - egy mSATA/mPCIe slot is jelen lesz, így a termék mSATA SSD meghajtót is fogad.

A VRM és a lapkakészlet egyedi dizájnt alkalmazó hűtőbordákat kap, maga az alaplap pedig egy brutális tuning deszka lesz, legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik. Ha más nem is, egy azért biztos: az MSI szerint ideje felkészülni a legjobbra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. tibaimp
2013.04.19. 11:49
Én is jártam hasonlóan, hiába, ebbe is bele kell tanulni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!