iPon Hírek

Komoly változások jönnek a Titanfall 2-ben

Dátum | 2016. 08. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A hétvége során először próbálhatta ki a nagyközönség a Titanfall 2-t, ami ezúttal PC és Xbox One mellett már PS4-en is elérhető lesz. Meglepő módon azonban a visszajelzések nem voltak éppen pozitívak, sőt, éppen ellenkezőleg. A Redditen például az egyik legnagyobb, a témával foglalkozó topic neve az, hogy "A Titanfall 2-t olyan, mintha azok az emberek tervezték volna, akik utálták az eredetit". A Respawn kifejezetten más irányba akarta elvinni a Titanfall 2-t. A mozgást lelassították, hogy a tűzharcok kevésbé legyen kaotikusak (és végső soron közelebb kerüljön az egész a Call of Dutyhoz), valamint a titánokat most már nem egy időzítő alapján kaphatja minden játékos, hanem az adott játékmód céljainak végrehajtásáért. Alapvetően érthető, mit szeretett volna elérni a Respawn, csak éppen úgy látszik, hogy ez nem jött be. Sokan úgy gondolták, hogy ilyen közel a megjelenéshez már igazából nincs remény érdemi változásokra. Úgy tűnik azonban, hogy ez a gondolat téves, a Respawn ugyanis most közölte, hogy a visszajelzések alapján módosítanak több dolgon is. Először is, felgyorsítják a falon futás és a levegőben mozgás sebességét, vagyis falon futás közben az első részhez hasonló gyorsulást érhetünk majd el. Ezen kívül a titánokat is megkaphatjuk majd bizonyos idő elteltével, habár továbbra is az a leggyorsabb módja a megszerzésüknek, ha a játékmód feladatai szerint játszunk. Ezzel együtt azonban jelenleg nincs hír a másik két, jelenleg negatívnak tűnő dologról. Az egyik, hogy már nem a klasszikus módon semlegesíthetjük a titánokat, hanem azokból kilophatjuk az akkumulátorokat, és átadathatjuk azokat a barátságos titánoknak - sokak szerint ez túlságosan leegyszerűsíti a játékot, és feltűnően gyengévé teszi a titánokat, illetve a köréjük épülő játékmenetet. Ezen kívül sok kritika érte a technológiai tesztben szereplő Homestead pályát is, ami viszonylag nagy és sok szabad teret kínál, ami azt jelenti, hogy viszonylag nehezen lehet kihasználni a Titanfall egyik lényegének számító mozgáskultúrát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Kerub88
2016.08.25. 19:05
Az első rész megjelenés óta nálam a n.1 multi FPS aminek a folytatását már jóval azelött vártam, h egyáltalán bejelentették volna. Erre tényleg (ha lehet hinni ezeknek a véleményeknek) kapunk egy lebutított verzióját egy újjításoktól hemzsegő első résznek?!?!

Not happy
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. felhnevipo...
2016.08.25. 21:49
Pont ugyanugy vagyok ezzel en is, marmint hogy nagyon varom a 2-t, az 1 siman jobb mint akarmelyik cod vagy bf multi. A mai napig tolom 360-on, orulet az a szabadsag ami ott van.
Azert annyira nem hiszem hogy lebutitjak, vannak uj titanok pl, meg single player! Nagyon kivancsi leszek a single modra, valami meglepetesfelet emlegettek a fejlesztok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. siriq
2016.08.29. 01:55
Eddig talan jobban rafekudtek a competitive mod-ra mint elotte. A BF 1 meg mehet a kukaba ha ez jo lesz. Bar az elejen meg ez is jo volt de amint kiprobaltam mar lathato volt a halal elore. Mar mint az elso Titanfall.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!