iPon Hírek

Komoly Wii játékok jönnek a Bethesdától

Dátum | 2009. 05. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Elder Scorlls sorozat és a Fallout 3 alkotói ezúttal a Nintendo játékplatformjára készülnek érettebb korosztály számára kecsegtető játékokat kiadni. "Idén nagy bejelentéssel készülünk a Wii tulajdonosoknak. Sok minden van most nálunk fejlesztés alatt, de végre ezt a konzolt is komolyabban megközelítjük." - nyilatkozta Sean Brennan a Bethesdától a GameIndustry.biz-nek.

Balra Fallout 3, jobbra Elder Scrolls IV: Oblivion - The Shivering Isles kiegészítő
"Van otthon több játékkonzolom is, de nem ülnék le 18 éven felülieknek szóló játékot játszani Wii-vel. Van egyáltalán kereslet ilyenekre Wii-n? Úgy hisszük, hogy van, már csak azt kell kideríteni, hogy mekkora. Talán 5%? Ha már annyi van, és meg is tudod szerezni azt az 5-öt, akkor megéri fejleszteni, viszont ha nem, akkor nem."

A SEGA már tett néhány kísérletet ez irányban a MadWorld-el és a House of the Dead: Overkill-el. Az EA szintén tesz egy próbát, mégpedig az ősszel megjelenő Dead Space: Extraction-nel. Tekintve, hogy már több mint 50 millió példányt adtak el a Nintendo konzoljából, érthető, hogy egyre jobban lelkesednek a fejlesztők...

Nyilatkozatában Brennan bírálta a futószalagon kijövő lányos, gyerekes, kisállat szimulátoros játékokat, és kiemelte, hogy a Bethesda igényes, minőségi játékkal fog előállni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. twollah
2009.05.19. 04:30
VISSZA A HIRHEZ

"Nyilatkozatában Brennan bírálta a futószalagon kijövő lányos, gyerekes, kisállat szimulátoros játékokat, és kiemelte, hogy a Bethesda igényes, minőségi játékkal fog előállni."

Ha arra van igeny akkor mit lehet tenni?
Ki kell szolgalni az igenyeket.
Attol, hogy lesz egy, ket komolyabb jatek meg nem fognak vele nyarat csinalni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. L*ux
2009.05.19. 08:17
Egy játéknál nem a gfx a döntő, hanem a játszhatóság, játékélmény, ötletek. Ezt kéne már a PC-s játékok gyártóinak megtalálniuk! A konzol ebből a szempontból verhetetlen. Ott nem lehet kiadni, nincs peccs, legelábbis nem 15, hogy múkodj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fix3r
2009.05.19. 08:56
Bethesda-nak nem szokása gagyit kiadni, kíváncsi leszek, hogy mit alkotnak(gondolom valami rpg lesz). Nagy lehetőségek vannak a wii-ben, ha ki tudják használni nagyot kaszálhatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jadam92
2009.05.19. 17:55
hát...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!