iPon Hírek

Kompakt folyadékhűtő szett 6 év garanciával

Dátum | 2014. 07. 10.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Manapság a folyadékhűtő szettek piacán is hatalmas a pezsgés – legalább akkora, mint az UHD monitorok piacán. Persze ez nem is csoda, hisz az elégtelen hűtés pont a nagy nyári kánikulában bosszulja meg magát – ekkor sokan szembesülnek a hűtőrendszerek hiányosságaival, amit azon nyomban meg is próbálnak orvosolni. Ha a processzor hűtésével van probléma, akkor akár egy kompakt folyadékhűtő szett is megoldást jelenthet a melegedésre.
A fentiek alapján talán nem is véletlen, hogy az EK Water Blocks és a DeepCool után az NZXT is mostanra időzítette legújabb termékének bejelentését, ami nem más, mint egy kompakt folyadékhűtő szett. A processzorok hűtéséhez használható Kraken X31 egy készre szerelt, gyakorlatilag gondozásmentesnek tekinthető megoldás, amelyet rendkívül könnyű beüzemelni. Az NZXT ezúttal azonban nem 140 milliméteres, hanem 120 milliméteres hőleadó radiátorral felszerelt folyadékhűtő szettet készített, ami jóval rugalmasabban alkalmazható, jóval többféle helyre szerelhető, mint 140 milliméteres társai.
Ugyan a hőleadó radiátor és a ventilátor mérete csökkent, de az új rendszer így is hasonló hűtőteljesítményt biztosít, mint 140 milliméteres elődei, méghozzá meglehetősen baráti zajszint mellett.
A szett továbbfejlesztett rögzítő mechanizmust alkalmaz, a csövek pedig hosszabbak, mint korábban, így a telepítés egyszerűen, hatékonyan kivitelezhető.
A folyadékhűtő blokk természetesen ezúttal is tartalmazza a szivattyút, amelynek fordulatszáma változtatható. A hőleadó radiátoron egy FX120 V2-es ventilátor teljesít szolgálatot, amely kapott PWM támogatást is. A ventilátor és a szivattyú üzemi fordulatszáma az NZXT CAM szoftveren belül igény szerint testre szabható, így teljesítményre és zajszintre egyaránt optimalizálhatjuk a rendszert.
Az NZXT Kraken X31-es kompakt folyadékhűtő szettje 6 év garanciával kerül az üzletek polcaira. A termék már előrendelhető, méghozzá 59,99 angol fontos áron. Ez napi árfolyamon számolva picivel több, mint 23 000 forintos összeget jelent.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. JokerPRO
2014.07.13. 11:52
Jók ezek a cuccok amúgy,azért szeretnék egy ilyent mert a proci hőjét azonnal kivezeti a házból nem pedig a házba fúja szét a meleg levegőt és úgy ki,addig meg persze a VGA is azzal hűti magát ami aztán szívás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!