iPon Hírek

Kompakt, olcsóbb PlayStation2 2008-ban

Dátum | 2007. 11. 05.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Sem a piac, sem a Sony nem temeti a PlayStation 2-t, erre utal a piac szempontjából a még mindig nagy kereslet, a Sony szempontjából pedig egy új, olcsóbb változat 2008-ra.

A kompakt PlayStation 2 99 dollárért fog piacra kerülni az Új Évben, ami 30 dollárral kevesebb mint a jelenlegi 129 dolláros ár. Az új változat beépített tápegységgel fog rendelkezni - a Slim modellel ellentétben -, így könnyebb lesz az elhelyezése és olcsóbb áron is lehet eladni.


A PlayStation 2 ezen a héten ünnepli hetedik születésnapját. Ez idő alatt több mint 120 millió darab kelt el belőle a világon. Az árcsökkentés azt mutatja, hogy a Sony abban hisz, hogy van még kereslet a PS2 konzolja iránt.

Múlt hónapban az Eidos, Ubisoft és Atari főnökei azt közölték, hogy a javasolt PlayStation 2 árcsökkentés jelentősen átrendezheti a konzolok eladási mutatóit.

A Sony egyelőre nem kommentálta az elhangzottakat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.05. 00:34
Sem a piac, sem a Sony nem temeti a PlayStation 2-t, erre utal a piac szempontjából a még mindig nagy kereslet, a Sony szempontjából pedig egy új, olcsóbb változat ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!