iPon Hírek

Komplexebb lesz a következő Beyond Good&Evil

Dátum | 2009. 04. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Michel Ancel úgy érzi, hogy most már elég erő van a konzolokban ahhoz, hogy megvalósítsák a még az első Beyond Good and Evil-lel kapcsolatos elképzeléseiket.

"Megtartjuk az első játék szellemiségét, de a forma változni fog" - mondta el Ancel egy videóinterjúban. "Már akkor is valami filmszerűbbet akartunk alkotni, csak még nem voltak meg a megfelelő technikai eszközeink, így egyszerűsítettünk a koncepción. Vicces, emlékszem még amikor a Sonynak készültünk egy demonstrációs bemutatóval, hogy megkapjuk a fejlesztői kitet. Úgy írtuk meg a BG&E-t mintha egy filmben lennénk. Azután megértettük, hogy túl "trükkös" lenne elérni ilyen fokú mélységet konzolon."

"Most viszont a next-gen konzolokkal már eljött a mi időnk, hogy megcsináljuk azt, amit eredetileg elterveztünk." - mondta.

Hozzátette még, hogy a következő részt tovább fog tartani elkészíteni, de cserébe sokkal mélyebb és összetettebb lesz. Most, hogy már megalapozták a játék hírét az elvárások is nagyobbak, szóval érthető ha nem adnak alább a minőségből. A kérdésre, hogy mikor várható a megjelenés, így még nincs válasz, csak annyi, hogy "Már befejezhettük volna a játékot, de azt akarjuk, hogy Beyond Good & Evil igazán adjon valamit a videójátékvilágnak."

Még az is kérdéses, hogy a játék milyen platformokra jön. Elmondták, hogy az egyik next-gen konzol biztos (lehet tippelgetni), de lehet, hogy kihozzák mindkettőre, sőt még a Wii sem kizárt... (kicsit rosszmájú megjegyzés de ha arra meg tudják csinálni úgy, ahogy ők szeretnék, akkor ment volna az előző generációnál is)

A játékot egyébként a fejlesztők elmondása szerint sok minden inspirálta, például a Miyazaki univerzum, a napi politika és média, szeptember 11-e, a CNN show és így tovább. Szóval a játék második epizódja rengeteg világ keverékéből éled majd újra.. Felmerült az is, hogy vajon közvetlen folytatás lesz-e a második epizód, a válasz pedig: "Jobb ezt akkor felfedezni, amikor már játszol nem? :D De ezt elmondhatom, hogy biztos, hogy folytatjuk az eredeti történetet és reagálunk sok fontos eseményére is."

"Aki az első részt szerette, a következőt is fogja!" Ha valaki még nem látta volna, akkor álljon itt az első teaser:

                          

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.04.03. 21:41
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zedas
2009.04.03. 21:52
Nekem minden idők legkedvencebb játéka a Psychonauts, Giants, MDK meg hasonlók mellett. Remélem majd PC-re is jön, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Ha nem, muszáj lesz konzol szutyit venni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!