iPon Hírek

Könyvek az Amazontól, vezeték nélkül

Dátum | 2007. 11. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Számos pletyka keringett már egy ideje az Amazon következő dobását illetően, és ezúttal igazuk is volt: a cég valóban előállt a saját e-könyv olvasójával.

A darab a Kindle névre hallgat, és az e-papír kijelzőktől megszokott módon természetesen ez is teljesen úgy tárja elénk a könyveinket, mintha valódi papíron látnánk és olvasnánk azokat. Ellátták a készüléket emellett EV-DO vezeték nélküli kapcsolattal is, így gyakorlatilag bárhonnan csatlakozhatunk a Kindle Store-hoz és online vehetünk meg és tölthetünk le az olvasóra bármilyen könyvet. A választék több, mint 88.000 címet tartalmaz, köztük százzal a 112 New York Times bestsellerből.

Könyvek mellett ráadásul a főbb újságok is elérhetőek lesznek, így például a New York Times, a Wall Street Journal és a Washington Post is, valamint olyan magazinok, mint a TIME, a Forbes és az Atlantic Monthly.

Az Amazon állítása szerint a Kindle könnyebb és karcsúbb a hagyományos könyveknél - és ez esetben havi hálózati díjtól sem kell tartani.


A Kindle $399-ért (kb. 70.400 Ft) megrendelhető - egy-egy E-Book pedig $9.99-et (kb. 1760 Ft) kóstál.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.20. 10:53
Számos pletyka keringett már egy ideje az Amazon következő dobását illetően, és ezúttal igazuk is volt: a cég valóban előállt a saját e-könyv ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!