iPon Hírek

Konzolokat a szállodákba!

Dátum | 2008. 04. 01.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Meglepő új kezdeményezésbe fogott a Westin szállodalánc: konzolokat telepít a szállodáiba, ezzel is egy újabb kikapcsolódási lehetőséget biztosítva a vendégeknek.

Más szállodákban és üdülőhelyeken is kezdenek már feltünedezni Xbox-ok és Wii-k, azonban az új szórakozási formát legaktívabban és leggyorsabban mégis az említett Westin adaptálja, mivel amint lezárják az egyeztetéseket a Nintendo-val, úgy máris meg fog jelenni a lánc 150-nél is több szállodájában a Wii.

Persze a szolgáltatásnak megvan az ára: $50 óránként, amennyiben az ember egy barátjával játszana, vagy épp egyedül, gépi ellenféllel szemben - óránként $120 esetében azonban még egy edző szolgáltatásait is igénybe vehetik, aki bevezeti őket a Wii-s tenisz és box rejtelmeibe.


Természetesen a konkurencia is kitesz magáért a versenyben: egyes szállodákban a kikölcsönzött konzolokat a vendégek szobájába viszik, míg mások Guitar Hero-val felturbózott karaoke-showkat rendeznek annak érdekében, hogy a vendégek minél interaktívabban szórakozhassanak. Ez utóbbi ötlet ráadásul meglepően sikeresnek bizonyult, mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy még az idősebb, videójátékokkal azelőtt soha nem játszott korosztály is rendkívül élvezi a virtuális rocksztárságot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!