iPon Hírek

Kotick: "Az XBL accountok 60%-a a COD-ért van!"

Dátum | 2010. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision-Blizzard feje, Bobby Kotick ismét megcsillantotta zsenialitását (persze a kapzsisága sem maradt néma). Legújabb elmélete szerint az Xbox Live előfizetések 60%-a csak azért él, hogy tulajdonosaik online játszhassanak a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel. Kotick szeretne valahogy ebből is pénzt látni. (Errefelé egy 3 hónapos Xbox Live Gold előfizetésre feljogosító kártya úgy 6000 Ft-ba kerül.)

"Nem igazán vesszük ki a részünket ebből a pénzáramból. Nagyon szeretnénk még több minőségi tartalmat biztosítani a Live-on játszó millióknak, de sajnos ez nem a mi hálózatunk."

Nem olyan rég már elő is hozakodott egy havidíjas COD MMO víziójával, de ez csak az "A" terv volt, vannak még ötletei. A Call of Duty széria egész eddig az otthoni konzolokon érte el a legnagyobb sikereket. Kotick ezt akarja megváltoztatni. "A konzolok remekül támogatják a játékosokat. Mi szeretnénk kiszélesíteni a közönségünket, ehhez pedig más eszközökre lesz szükség."

Kotick elmondása szerint az Activision-Blizzard mostantól "agresszívan támogatni fogja" az olyan eszközöket, amik a PC-k televízióhoz való hozzákötését támogatják.

A következő COD november 9-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. felziusz
2010.07.05. 16:48
*sóhaj*

*fejcsóválás*

*sóhaj*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. creedszl
2010.07.05. 17:24
ez a csávó aztán tud.nem is takargatja hogy semmi másra nem hajt csak a pénzre, hogy minél több legyen.több codot asszem nem veszek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. rootshaper
2010.07.05. 17:56
undorito egy joszag ez... ezert jon ki ennyi szar jatek, mert ilyen penzmanias fergek adjak ki oket. nyomjak a fejlesztoknek, hogy "gyerunk mar, legyen mar kesz, elfogyott a penzem a legutobbi 6-os csomagban vasarolt Lamborghini Murcielago miatt!!!!"

az egy dolog, hogy a fejlesztok mind jatekbuzik ( legalabbis 90%-uk biztos ) de a kiadokban mint a zenekiadoknal is csak ilyen penzbuzik ucsorognek, es nekik csak az szamit, hogy megszerezzek maguknak a fejosteheneket aztan minel tobb penzt sajtoljanak ki beloluk....

nezzetek meg az id meg a Blizzard jatekait... mind minosegi termekek, mert nem nyomja oket semmifele kiado, hogy "na, gyerunk mar, kesz van az mar, adjatok ki a gecibe!!!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. nattila77
2010.07.05. 18:15
creedszl! id - doom3, mint minőségi termék? demo is csak megjelenés után lett, vajon miért?

A blizzardnak pedig ugyanugy az activision a kiadója.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. pietro84
2010.07.05. 18:41
Hálisetnnek nem kötelező megvenni a codot...
Én már most búcsút intettem a leendő új résznek, ebből nem fog semmi jó se kisülni, már csak elég Bobby Kotick pénzhajhász mosolyára ránézni a fényképen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. ByrDer
2010.07.05. 18:43
Szerencsére a PC-n már megoldották ezt a problémát is az IW.net-tel... akkor és azért fogják a sok birkát tejeltetni amikor akarják, mert megtehetik. Ha az emberek elég hülyék hogy önként menjenek a vágóhídra, ahogy tette azt a sok mw2 vásárló, akkor semmi akadály.

(A doom 3-at meg csak azok az idióták fikázzák akik, azt hiszik a következő mario játék egy fps lesz. A doom 3 hű maradt a hagyatékához és megtartotta azokat az elemeket amik szórakoztatóvá tették az első kettőt, csak "picit" feltupírozta a grafikát. Egy abszolút polírozott szolid játék volt pörgős akcióval. Szórakoztató fegyverekkel lehetett lőni a szörnyeket, bossokat, jól kidolgozott környezetekben, jellegzetes atmoszférával. Ennég több nem is kell egy doom játékhoz. Nem a játékkal volt gond, hanem az elvárásokkal.

Kicsit lehettek volna változatosabbak a helyszínek, de így sincs semmi szégynekezni valója a mai trágya 3 órányi tartalommal "megpakolt" slágerjátékokkal szemben, amikbe semmi kreativitás, vagy stílus nem szorult, és csak annyi a kreatív inspirációjuk, hogy "gyorsan nyomjunk ki valamit, amit megvesz a csürhe".)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. lajthabala...
2010.07.05. 20:27
"az olyan eszközöket, amik a PC-k televízióhoz való hozzákötését támogatják."

HDMI kábel, powered by Activision...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. CarKiller lajth...
2010.07.05. 21:44
lajthabalazs-nál a pont! Kiadják a HDMI kábelt Activision logóval 12.990 HUF-ért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Xeon
2010.07.05. 22:11
lajthabalazs ez nagy volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. exec79
2010.07.05. 23:00
a világon a legnagyobb fejős tehén is náluk van (WoW) de mint hallottuk már sokszor, a pénzből sosem elég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Humbuk
2010.07.06. 12:19
Exec79
Csak egy darabig, bár oltári mák a wow! A WoW sokat vesztett a minőségéből és az élvezetből is! Vontatott egy szar game lett belőle. Skill már nem kell hozzá, a grafika ócska.. Az viszont igaz, hogy sokan fizetnek érte... És az a szerencséje, hogy cserélődik a játékos társadalom és mindig van aki fizet érte.

(És ezt úgy mondom, hogy 5 évig wowoztam, és mind megvan eredetibe... de kiszálltam pont a fenti okok miatt. A wow igazán 1.2 körül volt az igazi vagy az alatt! És aki a kezdetektől nyomta az tudja miről beszélek ^^ )

(((Valszeg azért is vette meg a blizzardot az activision mert a blizz ki akarta már véreztetni a wowot és átállni az új mmo-ra amit titokban készítenek )))

Természetesen ((())) utolsó hozzászólás erősen pletyka számba megy, de valamiért számomra nem hangzik lehetetlennek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zuldker
2010.07.07. 17:02
Csak nekem az egésszel az a bajom, hogy legyen fizessek érte valamit, de akkor tényleg ne legyen csaló a iwneten. De van és még mennyi. Sztem ha durvára veszik a figurát a pénz beszedéssel akkor az ügyesek megoldják az olyan csítet ami ezt kerüli ki, ha esetleg még nincs ilyen. De tényleg az a szép meg az a sz4r az egészben, miután kijött a jéték kb 1 hét múlva volt hozzá csít. Azért ezt egy jó nagy torta formájában a vigyorgó képébe nyomnám, a tudornak. De szívesen használom én is a tört verziót a cuccból ha sokba fog kerülni az előfizetés. A wow-nál a havi 3000-3500Ft-ot azért ki lehetett bírni, 5 doboz cigi...., bár én nem cigizek.
Ennyi
Grof-Zero
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!