iPon Hírek

Kövér MAG frissítés érkezik

Dátum | 2010. 06. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony és a Zipper Interactive még ebben a hónapban - nevezetesen június 23-án - feldobja a PS Store-ba a MAG Interdiction pakkot. A három új térképet és egy teljesen új játékmódot tartalmazó csomag ára €7,99 lesz.

A 128 vs. 128 játékost mozgató MAG új módjában a két rivális frakciónak az lesz a feladata, hogy elfoglaljanak és a lehető legtovább megtartsanak a pályán lévő három parancsnokságból annyit amennyit tudnak. Út közben segítségükre lesz egy nehézpáncélos konvoj is. A három új térkép mindegyike ehhez a módhoz van, ezek a Lake Bayano, Sovot Motorway és az Iron Creek Quarry. A pályák frakció függetlenek, minden squadnak meglesz a maga APC-je (összesen 16).

Ezen kívül még jön egy "Improved Heavy" páncél szett és pár új in-game medál, szalag és trófea, melyekről részletesen a PlayStation Blogon olvashattok. A fejlesztő elbüszkélkedett vele, hogy a PS3 exkluzív játék 1,7 millió játékosa már 930,000 csatát nyomott le és csak nem 1,1 milliárdnál tart a lemészároltak száma a MAG januári megjelenése óta.

A Zippernek nagy tervei vannak a játékkal, szóval még bőséggel számíthattok új kiegészítőkre és letölthető tartalmakra, az elkövetkezendő hetekben érdemes lesz nyitott szemmel járni, mert várhatóak új bejelentések.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. False
2010.06.10. 11:56
és ezt képesek voltak kiadni csak konzolra,vicc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!