iPon Hírek

Köze lehet a Fahrenheithez a Quantic Dream új játékának

Dátum | 2015. 01. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Quantic Dream talán először a Fahrenheit (vagy más régiókban Indigo Prophecy) nevű játékkal talált nagyobb közönségsikerre. Az anyagot 2005-ben PC-re és PS2-re adták ki, majd 2007-ben érkezett az xboxos verzió. Ezen a vonalon mentek tovább a Heavy Rainnel, majd a Beyond: Two Souls-szal, melyek már csak PS3-ra jelentek meg. A stúdió korábban elmondta, januárban lesz egy bejelentésük. Mivel a Beyond: Two Souls kapcsán már kiszivárgott a PS4-es trófeák listája, mindenki egyértelműen azt feltételezte, hogy felújított verziót kapunk a játékból. A szintén generáció végén megjelent The Last of Ushoz hasonlóan ez is sok PS4 tulajdonosnak kimaradhatott.
Szövegek az új weboldalon
Most azonban feltűnt egy új weboldal, a achillingfeeling.com, ami több szempontból is gyanús. Egyrészt eredetileg a Fahrenheit szlogenje volt az, hogy "Guilt is a Chilling Feeling", de ha ez nem lenne elég utalás, akkor elég megnézni a háttérben található szavakat: a stílus, a betűtípus, de több szó is teljesen megegyezik a Fahrenheit / Indigo Prophecy eredeti dobozán látottakkal. A weboldal persze lehet akár egy rajongó trollkodása is, egyelőre annyit tudunk, hogy a domaint egy francia regisztrátoron keresztül jegyezték be, a Quantic Dream pedig egy francia stúdió. Szóval kezdjünk el spekulálni. Fahrenheit HD Remake PS4-re? Teljes Quantic Dream-trilógia (Fahrenheint, Heavy Rain, Beyond) felújítva PS4-re? Valami egészen más?
A Fahrenheit / Indigo Prophecy eredeti dobozképe
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Stomi
2015.01.22. 12:03
"Teljes Quantic Dream-trilógia (Fahrenheint, Heavy Rain, Beyond) felújítva PS4-re? Valami egészen más?"

Én már a Beyondnak is örülnék, de nagyon Rongyosra hallgattam a soundtrackjét, jó lenne végre a játékot is végigvinni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. shodan
2015.01.22. 13:00
Gondolom PC nuku. pedig a fahrenheit nagy kedvenc volt. Többi meg gondolom esélytelen hogy valaha is kijöjjön pc-n
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2015.01.22. 16:34
Fahrenheit nagy kedvenc volt, Heavy Rain-ből pedig letudták a portot egy interaktív Youtube videólánccal / ppt-vel. Hogy törne le a kezük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2015.01.22. 17:35
Jó lenne ha ezt HD-sítenék. Bár elég elkapkodott a vége, nekem az nem tetszett...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!