iPon Hírek

Közeledik a Killzone 3, méghozzá 3D-ben!

Dátum | 2010. 05. 24.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Bár csak az E3-on kellett volna debütáljon, ám a GamePro magazinnak hála már most el vagyunk látva Killzone 3 információkkal és szkennekkel. Nem kétséges, hogy a Guerilla Games-é az egyik legfejlettebb PlayStation 3-as grafikus motor, és az eddig látottak alapján a jó, csak még jobb lett. A motor továbbfejlesztésében nem kisebb csapattól kaptak segítséget, mint a Naughty Dog, akiknek olyan „apróságokat” köszönhetünk, mint az Uncharted széria. Két ilyen gárdával a háttérben egy pillanatig sem kétséges: a Cryteknél jobb, ha felkötik a gatyájukat. No de lássuk mik derültek ki:

- Az első és talán legérdekesebb az, hogy a Killzone 3 ha megfelelő TV-re van kötve a PlayStation 3-unk, akkor 3D-ben fog pompázni. Tekintve, hogy ez plusz erőforrásokat igényel, már csak ezért is gyúrni kellett a grafikus motorra.
- Az új rész megmutatja, hogy még maradt emberség a Helghastokban
- Meglesz az a feeling, hogy messze vagyunk az otthonunktól, és azok akik az életünkre törnek erős túlerőben vannak (mondjuk ez speciel minden második FPS-ben így van)
- Hasonlítani fog hangulatra a Becstelen Brigantikhoz
- Lesznek jeges pályák, nem is kevés
- A játékmenet két fronton fog igazán változni: szágoldozhatunk majd jetpackekkel és közelharcban kivégezhetjük az ellenfeleinket
- Megismerhetjük a Helghast kultúrát és a nyelvet

Plusz ami talán a legfontosabb, bár ezt nehéz képek alapján megítélni, de a játék eléggé késznek látszik, a technikai oldalán jó eséllyel az utolsó simításokat végzik, talán még tartalommal kell feltölteni. Mindenesetre nagyon várjuk az E3-at, ahol jó eséllyel kapunk egy trailert és talán megjelenési dátumot is. Addig is szkennekért ide tessék klikkenteni, minden második képen megcsodálhatjuk hogy néz ki a jetpack, valószínűleg fontos része lesz a játéknak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. XtreemX
2010.05.24. 16:13
Na erre kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Képek alapján ütős lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. somakb
2010.05.25. 16:54
Ezzel a grafikus csippel nem kéne erőltetni a 3d-t... nagyon kevés ez a gef7900 alapú gpu már ehhez, max ha jól lebutítják a grafot, akkor...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!