iPon Hírek

Közeleg a Command & Conquer bétája

Dátum | 2013. 06. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Victory Games fejlesztésében készülő Command & Conquer RTS idén nyáron lép zárt bétába, amelyre már lehet jelentkezni a játék hivatalos oldalán. "Mindig is a közösség volt a legfontosabb a Command & Conquer sikere szempontjából, és most is az" - mondta Jon Van Caneghem, a Victory Games menedzsere. "Mivel élő platformról van szó nagy szabadság áll rendelkezésünkre abban, hogy rugalmasan reagáljunk az igényekre és olyan tartalmakkal szolgálhassunk az indulásnál és a későbbiekben is, melyek a játékosainkat igazán érdeklik. Fejlesztőként ez a fajta direkt és folyamatosan fejlődő kapcsolat a közönséggel hihetetlenül izgalmas, és már alig várjuk, hogy kiderüljön, mit gondolnak a játékosok a Command & Conquer élményről." A játékban többféle Generális áll rendelkezésünkre, segítségükkel uralhatjuk a teljes csatamezőt. Minden Generális egyedi arzenállal, harci stílussal és személyiséggel rendelkezik. Három frakció közül választhatunk: Global Liberation Army, European Union és Asia Pacific Alliance. Visszatérnek a darabba az olyan népszerű játékmódok, mint a Multiplayer Deathmatch és a Solo Skirmish. A Command & Conquer ingyenes élő szolgáltatásként lesz elérhető PC-re még az idén.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. gunclub
2013.06.11. 19:00
Várós :3
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. tibaimp
2013.06.11. 19:17
Annó mennyit nyomtam én ezt, aztán meg feledésbe veszett. Akkor hajrá...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2013.06.11. 19:48
Jó volt a Generals, de egy classic C&C-t szerettem volna... : (
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. vivanto
2013.06.11. 19:49
Ez inkább hányós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Csongor22
2013.06.11. 20:09
Nem értem a mai c&c játékokat régen olyan jók voltak most meg mind tiszta kaka,anno a redalert 3 at is ugy vártam,és egy forintot nem ért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2013.06.11. 21:16
Húú, nem idézek nevet mert látom kb mindenki ugyan úgy áll a dologhoz.

Szerintem logikus lépés ez a részükről, hogy a klasszikus C&C-ket szüneteltetik, mint a RedAlert, és a Tiberium-os (minek lehet még az utóbbit nevezni?)
Hisz elég csak arra gondolni, hogy legutóbb ezeknek csináltak folytatást és hát... Tudjátok jól, voltak hibáik. Így érthető hogy picit szüneteltetik őket és csinálnak egy Generals"2"-t úgymond.
Valóigaz hogy a Generals nincs történetileg ott mint a másik kettő, ám de gameplay-be simán ha nem jobb, nálunk régebben Lanparty-k kötelező darabja volt (vagy mellette War3, de azt meg inkább custom mappokkal toltuk)

Na de hogy szóljak a hírről is, videóról: Dr.Thrax-nak nem áll jól a szemüveg és jobb volt maszkal : (Külön jutalomnak tekintettem mikor legyőzve őt az 1-ben, levetett maszkkal láthattam )
Valamint ez hogy ott pózolgatnak a TÁBORNOK(!)-ok, meg minden, ööö, gagyi. Úgy amúgy jól néz ki maga a grafika, meg a több tábornok meg ezek nem lesznek rosszak, remélem felvesznek a bétatesztbe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lacroix
2013.06.12. 01:03
Legjobb CnC a Generals volt + Zero Hour. Pont Pont Pont.
Kár, hogy ez a trailer nem adja vissza sem a zenét, sem a komolyságot(komolytalanságot), és hiányoznak az élő szereplők. Remélem komolyan gondolják ezt a játékot, mert sokan vártak már második részre...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. j.panzer
2013.06.12. 14:28
Hát ez elég gáznak tűnik.

Alapvetően Red Alert fan vagyok a jó sztory, és a szexi, kacér (néha celeb) lánykák, és a humor miatt, de a Generals (+ZH) a másik nagy kedvencem, mind a mai napig tolom, ha elkap a nosztalgia.
Ennek fényében, és a látottak alapján azt hiszem, nem fogja hozni az elvárt színvonalat. Nagyon szorítok, hogy ne legyen igazam, de az eddig kiadott videók alapján nálam nagyon leszerepelt a játék, amin az sem segít (sőt!) hogy Free2Play modellben jön ki.
Gyanítom vacak lesz ez is, mint az összes CNC az elmúlt 10 évben (gyakorlatilag a Generals volt az utolsó élvezhető).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!