iPon Hírek

Közeleg a The Settlers - Kingdoms of Anteria bétája

Dátum | 2014. 08. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft és a Blue Byte bejelentették, hogy a The Settlers széria legújabb része, a Kingdoms of Anteria hamarosan béta fázisba lép. A világhírű építgetős stratégiai játék legújabb része PC-re fog megjelenni, és online lehet majd játszani. Feladatunk ismét a gazdaság és királyságunk felépítése és felvirágoztatása lesz, közben bajnokainkat kihívásokkal teli veszélyes küldetésekre indíthatjuk. A The Settlers - Kingdoms of Anteria egyedi kombinációját nyújtja a valós idejű akciónak, stratégiának és a városok építésének. Épületeink továbbfejlesztéséhez és az új szektorok megnyitásához a termelői láncok és a gazdaság felépítése, irányítása és optimalizálása lesz szükséges, ennek köszönhetően királyságaink minden eddiginél nagyobbak lehetnek majd. Ellenfeleink között lesznek ijesztő nagy bossok is, legyőzésükhöz taktikáznunk kell, és ha sikerrel járunk, erőforrásokat és különlegességeket szerezhetünk. Bajnokaink kasztját és szakértelmeit saját ízlésünknek és játékstílusunknak megfelelően választhatjuk ki a több száz kombináció közül. Szólóban is játszhatunk, és lehetőség van arra is, hogy maximum három barátunkkal együtt vessük bele magunkat a kalandokba. A haverokkal együtt kincseket gyűjthetünk, miközben felfedezzük Anteria vad vidékeinek titkait. Szövetségeseinkkel összefogva megoszthatjuk a ránk háruló feladatokat, így mindenki azzal a résszel foglalkozhat, amit a legjobban szeret, legyen az a gazdaság optimalizálása, az építkezés vagy a harc. A játékot hamarosan működés közben is láthatjuk, a Ubisoft az augusztus 13-tól 17-ig tartó Gamescomon fogja bemutatni. Az érdeklődők a játék hivatalos oldalán iratkozhatnak fel a hírlevélre, innen lehet majd leghamarabb megtudni, ha már lehet a bétára jelentkezni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Szefmester
2014.08.07. 12:11
Lehet fanyalgás: De nekem ez már nem settlers...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Terror
2014.08.07. 12:14
Erős aggodalomra ad okot, hogy a Settlers V után megint ilyen herós téma jön... Persze a Settlers V nem volt rossz, sőt, csak éppen az se volt Settlers.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. patrik2991
2014.08.07. 12:40
Na igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. balikabo
2014.08.07. 13:50
Settlers 2 volt a valaha készült legjobb settlers
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. hebehebe
2014.08.07. 15:07
Az előző se volt rossz, de ez már kicsit wow v multi beütés kis gyűjtögetéssel, csak h settlers nevet is kapjon a gyerek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Zabalint balik...
2014.08.07. 15:53
Ott a pont, szerintem is a 2 volt magasan a legjobb. Anno nagyon sokat játszottam vele, meg ma is gyakran előveszem. A legkomolyabb hibája ugyanakkor a harcrendszere volt (bizonyos idegesítő részletei), amit okos ötletekkel lehetett volna javítani, ehelyett teljesen más harcrendszert vezettek be, amitől teljesen elveszítette a játék a jellegét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Terror
2014.08.07. 16:01
Az az arannyal fejlődős dolog elég idegörlőre sikerült a kettesben. Valamivel jobban van megoldva a dolog a 10th annyversary-ban, bár így is elég idegesítő a dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gabest
2014.08.07. 17:24
10th-ben sokat játszottam lan módban interneten, egyedül az emlegetett harc volt bénán megoldva. Túlerővel rá kellett küldeni és nem harcolták végig egymással a katonák, hanem az egyik elfoglalta a házikót egyszercsak. És kicsit túl random is volt a csapkodás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Renhoek
2014.08.08. 01:57
A Settlers 1 is zseniális volt a maga korában. A 2 pedig zseniális méltó folytatás lett. Pár éve vettem elő újra sokáig elvittem... a vége felé nem olyan könnyű.

Viszont idén végigtoltam a Settlers 4-et is.Adjatok neki esélyt, szerintem simán van olyan jó mint a 2, sőt a seregek miatt talán jobb is. (3-as annyira nem jó) Amikor rómaival vagy, és két oldalról szanaszét szopatnak a vikingek és a maják, több 100 katonával, utolsó vérig védekezel egy központi várral... aztán végül kitámadsz kb 600 katonával, több kisebb seregre bontva Az priceless élmény. A gazdaság viszont teljesen ugyan az mint a 2-ben. Eleinte fura lehet a szabadon mozgatható nagy hadsereg, de megéri kipróbálni. W7 64 biten natívan ment, felbontást is lehet hekkelni. Kevés játék kötött le annyira mint ez a cucc. Próbáljátok ki bátran Hagyományokat megőrízte, de az újítás az előnyére van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KatonaKM Szefm...
2014.08.10. 20:43
Dettó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!