iPon Hírek

Közeleg az LG Viewty

Dátum | 2007. 09. 21.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Összefogott az LG és a DivX, hogy csúcsminőségű médiaélményt kínálhassanak a vásárlóiknak első közös alkotásukkal, az 5,0 megapixeles LG Viewty nevet viselő digitális kamerával is ellátott mobiltelefonnal. Ez - természetesen - DivX videófájlok széles választékának lejátszására is képes, de tudja továbbítani a TV-nk képernyőjére is, és ehhez semmiféle konverziót sem igényel. Ezen felül online videó-közösségek - mint például a Stage6.com - DivX-fájljait is megnézhetjük rajta, ráadásul a HSDPA 3.6 nagysebességű netkapcsolatnak köszönhetően a WCDMA-nál tízszer jobb sebességgel.


A rendkívül karcsú és kifinomult vonalvezetésű LG Viewty az LG új csúcstechnológiájú mobil-vonalának első képviselője és számos olyan "világelső" jellemzővel büszkélkedhet, amilyenekkel soha korábban nem találkozhattunk még mobileszközökben (ilyen például a 120 fps-el rögzítő, manuálisan is fókuszálható, képstabilizálóval ellátott kamera). Az LG Viewty október közepétől kerül boltokba - pontos árat még nem tudni, de várhatóan valahol 400 és 600 euró között lesz (kb. 100.000-150.000 Ft)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.09.21. 11:43
Összefogott az LG és a DivX, hogy csúcsminőségű médiaélményt kínálhassanak a vásárlóiknak első közös alkotásukkal, az 5,0 megapixeles LG Viewty nevet viselő digitális kamerával ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!