iPon Hírek

Közelgő PS3-fejlesztések

Dátum | 2008. 04. 19.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Számos közelgő PS3-újítás tényét erősítette meg hivatalosan is a Sony a hírközlőnek használt blogjában. Peter Dille, a PlayStation Network rangidős marketinges alelnöke ugyan nem kívánta kommentálni a különböző, jövendőbeli film- és TV-műsor-letöltésekről keringő pletykákat, de azt mégis megerősítette, hogy valóban dolgoznak egy újfajta videószolgáltatáson, ami "minden eddigitől különbözni fog".

A PSN jelenleg nem foglalkozik teljes filmek értékesítésével, viszont a Sony-nak is érdeke, hogy a közeljövőben terjeszkedjen ez irányba, így valószínű, hogy a pletykáknak sok az igazság tartalma. Ráadásul nemsokára megjelenik az új közösségi rendszer a Home is, amibe már terveznek online mozit.

A második várható újítás a PS3 felületének (XMB) elérése játékok alól is kilépés nélkül, így bármikor kiugorhatunk beszélgetni barátainkkal, vagy invitálhatjuk őket egy-egy játszmára.

Végül, harmadik újdonságként említésre került az a tény is, hogy nemsokára (még most tavasszal) piacra dobják a PlayStation Card-okat, újabb fizetési módot teremtve így a PlayStation Store-on keresztüli vásárlásra - bár eleinte ezeknek az értékét még csak $20 és $50 címletekben korlátozzák majd. Sajnos magyarországi forgalmazásuk nem valószínű, pedig sokan találnák hasznosnak, hogy nincs szükségük bankkártyás utalásra.

PlayStation Store: nemsokára letölthető filmekkel?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gedezoli
2009.09.02. 15:08
VISSZA A HIRHEZ

Remélem ebből az ügyletből sem veszünk észre semmi változást. Jól használható a Skype, bár néha sokat késnek az üzenetek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Galileo
2009.09.02. 18:55
De a hangminősége kiváló, ellentétben pl. msn -el, meg kevesebb sávszélességgel elmegy jóval. Bár ha beszélgetés és/vagy videóhívás megy akkor mellette nem igen kell sebesen küldözgetni fájlokat vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!